2777
2789
عنوان

دیروز دندون پزشکی بودم.چه بی حیا شدیم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 19523 بازدید | 191 پست

من خودم سه سال دستیار دندان پزشک بودم.زنشم منشیش بود.دکترای فلسفه داشت اما حتی دانشگاه برای تدریس هم نمیرفت..شوهرش کلا برج زهرمار بود..پس دلیلش أین بوده زنش دست و پاشو بسته بوده😂😂😂😂

من خودم سه سال دستیار دندان پزشک بودم.زنشم منشیش بود.دکترای فلسفه داشت اما حتی دانشگاه برای تدریس هم ...

اینجا فقط بلدن قضاوت کنن اگه خودشون جای اونا بودن بدتر میشدن فقط بلدن بگن ما پاکیم و از همه بهتریم 😂😂

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حرفای اون کارشناس رو کامل گوشی داد من نشنیدم و اظهتر نظری نمیکنم، ولی به نظرت چرا می خوان حیا ر ...

😐😐 خیلی ساده اس ایران یه کشور اسلامیه وقتی توش حیا از بین بره خیلی چیزا از بین میره و اون وریا به خواستشون میرسن

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
😐😐 خیلی ساده اس ایران یه کشور اسلامیه وقتی توش حیا از بین بره خیلی چیزا از بین میره و اون وریا به ...

فکر نکنم به این سادگی که میگی باشه! ولی ساده ترین کار انداختن همه نقطه ضعفهامون به گردن اونوریاست. تا وقتی نخوایم خودمون رو همونجوری که هستیم با تمام کم  و کاستیامون ببینیم چیزی درست نمیشه عزیزم. 

دنیامون جوری شده که هرکسی هرکاری می کنه همش می گیم به ما چه.زندگی هرکسی به خودش ربط داره.گذشته هر کس ...

درستش اتفاقا همینه که همه همینو بگن و انجام بدن و این ربطی نداره به تعهد داشتن اونم باید باشه ادم متاهل متعهده و خیانت همه جا بده. یعنی اگر همه تو کار هم فضولی کنن به کار هم کار داشته باشن پشت سر هم حرف بزنن یا جلوی طرف بکن چرا فلان کارو کردی مشکلات حل میشه؟ 

درستش اتفاقا همینه که همه همینو بگن و انجام بدن و این ربطی نداره به تعهد داشتن اونم باید باشه ادم مت ...

منظورم رو اشتباه متوجه شدین

منظورم اینه که حتی آدم مجردم هم باید حد و مرز نگه داره و روابط بی حد و حصر نداشته باشه.

تو سایت مد شده که میگن گذشته ما ربطی به شوهرامون نداره.و این توجیهی هست برای اینکه مجرد باشیم هرکاری بکنیم عیب نداره

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
فکر نکنم به این سادگی که میگی باشه! ولی ساده ترین کار انداختن همه نقطه ضعفهامون به گردن اونوریاست. ت ...

ساده نیست من خیلی کلی گفتم !

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉