2777
2789
عنوان

حس میکنید باهوشید یا احمق

174 بازدید | 15 پست

اطرافیانم تو خیلی مساعل منو قبول ندارن

ولی غریبه ها چندین بار دیدم که منو باهوش ترین عضو خانواده و فامیل دونستن 

میخام بدونم خصلت خانواده و اطرافیان هست ک بچه هاشونو نبینند

و هم اینکه غریبه ها قصد استفاده و سو استفاده ایی داشتن؟! 

الان خودمم نمیدونم که تو چ سطحی هستم گاهی فک میکنم خیلی افتضاحم میام نی نی سایت، رفتار ها و صحبت های بعضیا رو ک میبینم میگم باز الهی شکر بازم من خوبم   

در آخر چه احساسی نسبت ب خودتون دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه خرم 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

خانواده اگه منظورت خواهر برادراتن که خب ازروی حسادت ممکنه اجازه ندن استعداد شما شکوفا بشه مثلا من اولین بار که سیاه قلم شرکت کردم خواهرام شروع کردن به مسخره کردن ولی تو کلاسمون استادمون میگفت بهترین هنرجوشم  

تو بقیه موارد هم همینطور 

مثلاً من سالهاپیش رشته ای قبول شدم که چندروز پیش خواهرم داشت به بچش برعکس میگفت که داداشم اون رشته قبول شده ومن اینجوری بودم 😑 مگه آلزایمر داره ؟ بازم فهمیدم از حسادته

وخیلی موارد دیگه

اگه منظورت پدر و مادره بله اونا تو خیلی موارد من و باهوش و توانمند نمیدونن اما تو زندگی شوهرم خیلی رو حرفم حساب میکنه و قبولم داره و کلا خصلت مادر و پدر اینه صد سالتم بشه باز بچه نادونشونی:))))))

خانواده اگه منظورت خواهر برادراتن که خب ازروی حسادت ممکنه اجازه ندن استعداد شما شکوفا بشه مثلا من او ...

مگه اون رشته رو نخوندی که خواهرت میتونه دروغ بگه در موردش؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊