2777
2789
عنوان

دیروز دندون پزشکی بودم.چه بی حیا شدیم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 19523 بازدید | 191 پست
عوضیا 😡

نرفتم پیشش

ولی یجا میرم دندونپزشکی دکترم خیلی مرد خوبیه

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یبارم واسه من دس مالید. دساشم یخ بود😤😤

دنیامون جوری شده که هرکسی هرکاری می کنه همش می گیم به ما چه.زندگی هرکسی به خودش ربط داره.گذشته هر کسی به خودش ربط داره و.....

اینجوری هست که جامعه روز به روز داره تو کثافت غرق میشه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
آره منم دیگه نرفتم خاک  بر سرش

😂😂 خوب کردی. 

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
دنیامون جوری شده که هرکسی هرکاری می کنه همش می گیم به ما چه.زندگی هرکسی به خودش ربط داره.گذشته هر کس ...

دندونپزشکیا دوره دستیاری میدن. و نیرو میگیرن من شوهرم نذاشت گفتم اصصلااا

دندونپزشکیا دوره دستیاری میدن. و نیرو میگیرن من شوهرم نذاشت گفتم اصصلااا

آفرین به تو

واقعا شان و شخصیت یه زن خیلی بیشتر از اینه که به خاطر چندرغاز بره پیش این آدمای تاسف برانگیز کار کنه

جامعه ما ضد زن نیست

خودمون هستیم که ارزش خودمون رو حفظ نمی کنیم

این دستیار اگه واسه خودش ارزش قائل بود بعد اون جمله زشت دهن دکترو پر خون می کرد و دیگه سر کار نمی رفت

زنه هی با ناز و کرشمه ادامه دادن به گفتن خستگیاش و... بعد گفت دکتر دندنم درد میکنه برام درست می کنی ...

آره بابا  من یبار دیدم در مورد مشروب صحبت میکردن دکتر و دستیارش   دستیار ازین زنایر۴۰ ساله کار کشته بود  

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه