2777
2789
عنوان

عروس هایی ک باکلاسن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 48 پست
تو اقوام همسرم یه عروس خانومی هست که همه میگن ببین چه با کلاسِ! میدونید چرا ؟چون بعد 10_15سال نزاشت ...

حالا تو فامیل ما اگ بچه نیاری میگن یارو بچه اش نمیشه مشکل داره اگ خیلیم به خودت برسی میشی جلف😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از کجا میدونین اونا تو نظرشون شما باکلاسید؟؟؟آخه آدم هیچوقت نظر واقعی بقیه رو راجع به خودش که نم ...

من برام مهم نیست که اصلا کسی فکر کنه با کلاس هستم یا نیستم. من برای خودم زندگی میکنم. اما وقتی می بینم که بعصی کارهای ما رو سعی میکنن تقلید کنن یا پشت سر در موردمون چی میگن فهمیدم. اصلا برام مهم نیست. 

بیشتر از این براشون تحسین برانگیزه که من و همسرم با داشتن تحصیلات بالا و موقعیت مالی و اجتماعی خوب، ساده و راحت و بی آلایش هستیم‌.

تو اقوام همسرم یه عروس خانومی هست که همه میگن ببین چه با کلاسِ! میدونید چرا ؟چون بعد 10_15سال نزاشت ...

شاید بچه دار نمیشه کسی از باطن بقیه خبر نداره.ولی کامنت قبلیمم گفتم لامصب پول با خودش همه چی میاره پول داره که این کارارو میکنه

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
به مایه داری ربط نداره عزیزم دیگه ماهی یه دستو ک ادم میتونه بخره واسه مهمونی! 

بابا قبول کن مایه داری .مقاومت نکن 😂😂 

نه واقعا چون من نمی تونم بخرم برا مهمونی . اونم ماهییی یه بار 😲😲😲

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وا حج واجب که ملاک برتری آدما نیست اگه ملاک خانواده همسرت ایناست که متاسفم براشون.ولی لامصب پول همیش ...

متاسفانه تو فامیل شوهر من اونا ک حج واجب رفتن و پولدارن میرن دختراشونومیگیرن،بابا من حج رفته اما واجب نه،پولدارم نیستیم،اصلا ب سواد و تحصیلات و فهمیدگی اهمیت نمیدن

متاسفانه تو فامیل شوهر من اونا ک حج واجب رفتن و پولدارن میرن دختراشونومیگیرن،بابا من حج رفته اما واج ...

ولشون کن بابا بشین باهمسرت زندگی تو بکن خوش بگذرون چکار به بقیه داری آخه

من کلا تو فامیل ادم باکلاسی ام  بیشتر بخاطر سادگی و ترکیب رنگ لباسو خریدام و عطرهامو و حرف زدن ...

شما تاپیک قبلیت گفتی خانواده همسرت از لباس پوشیدنت که پابند و مانتو کوتاه و شلوار کوتاه میپوشی خوششون نمیاد گیر میدن الان اینجا میگی بهت میگن باکلاس؟؟؟به نظرم بیشتر تو نظرشون جلفی تا باکلاس.عزیزم سو تفاهم نشه نظرمن این نیستا نظر خانواده شوهرتو گفتم

شما تاپیک قبلیت گفتی خانواده همسرت از لباس پوشیدنت که پابند و مانتو کوتاه و شلوار کوتاه میپوشی خوششو ...

من گفتم خانواده همسرم اونا مذهبی ان تا خانواده من جدان من جلف نیستم  تیپمو همه خیلی تایید میکنن اکثردوستام بامن میرن خرید  

کلاس من بیشتر از تیپ تو گفتارمه 

حالا تو فامیل ما اگ بچه نیاری میگن یارو بچه اش نمیشه مشکل داره اگ خیلیم به خودت برسی میشی جلف😂😂

بچه دار نشدن داریم تا بچه دار نشدن

یکی دیگه ام هست تو فامیل که بعد 5_6سال هنوز بچه دار نشده ولی تا بچه میبینه دلش غنج میره واسه بچه

خودشم بچه دوست داره ولی زیادی داره واسه شوهرش و خانواده ی شوهرش کلاس بیخود میزاره

اونی که تو پست قبلی گفتم بچه میبینه انگار یه شیء دیده

خب بچه دار نشدن این دوتا خیلی باهم فرق میکنه