2777
2789
عنوان

عروس هایی ک باکلاسن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 48 پست

هر چی بیشتر خودتو به خانواده شوهر بگیری باهاشون صمیمی نشی کم رفت و آمد کنی باکلاس به نظر میای.در ضمن هر چی بیشتر شوهرت جلو فک و فامیلاش احترامتو نگهداره بهت ارزش بده میشی فوق باکلاس.یکمم وضع مالی بابات بهتر از اونا باشه سه تاباهم جمع بشه میشی اولتراباکلاس😅😅😅

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
نمیدونم والا من همیشه فاصله رو حفظ میکنم همیشه میخندم سعی میکنم لباس تکراری نپوشم ب ست و ترکیب رنگ خ ...

لباس تکراری نمی پوشید واقعا . مایه دااارررر😁 

من ترکیب رنگ رو رعایت می کنم ولی لباس تکراری می پوشم . لباس گرون نمیخرم ولی هر چی ام بخرم  سعی می کنم ترکیب رنگ رو رعایت کنم 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف آدمها از خانواده ها و فرهنگ های مختلف درباره باکلاسی فرق میکنه مثلا ما کلا نمایش سیسمونی رو بی کلاسی میدونیم ( با حفظ احترام خانمایی که این رسم رو دارن فقط منظورم تفاوت دیدگاهه ) 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خرت پرت زیاد نمیخرم لباس ارایش وسیله خونه چیزی میخرم ک تو چشم و باارزش باشه.همه خاهرشوهرام جاریام از حسودیشون نمدونن چکاکنن هرچی میخرم ادرس میخان منم میچزونمشون

.ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤
لباس تکراری نمی پوشید واقعا . مایه دااارررر😁  من ترکیب رنگ رو رعایت می کنم ولی لباس تکراری می ...

به مایه داری ربط نداره عزیزم دیگه ماهی یه دستو ک ادم میتونه بخره واسه مهمونی! 

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
من کلا تو فامیل ادم باکلاسی ام  بیشتر بخاطر سادگی و ترکیب رنگ لباسو خریدام و عطرهامو و حرف زدن ...

عکس لازم شدی😁

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
هر چی بیشتر خودتو به خانواده شوهر بگیری باهاشون صمیمی نشی کم رفت و آمد کنی باکلاس به نظر میای.در ضمن ...

امان از این پول بابا،فرق من با اون اینه ک بابا من پولدارنیس تاحالا حج واجب نرفته اما بابای اون پولداره و حج واجب رفته،یعنی بخاطر اینه؟

تعریف آدمها از خانواده ها و فرهنگ های مختلف درباره باکلاسی فرق میکنه مثلا ما کلا نمایش سیسمونی رو بی ...

وای منم متنفرم یکی این یکی هم مهمونی جهاز😊

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
من خودم با اتیکت هستم و کار خاصی نمیکنم. ساده اما شیک لباس می پوشم. رفتارم گرم و صمیمی و با احترامه. ...

شما از کجا میدونین اونا تو نظرشون شما باکلاسید؟؟؟آخه آدم هیچوقت نظر واقعی بقیه رو راجع به خودش که نمیتونه بفهمه

باکلاسی برای هرکی یه جورمفهوم داره...

مثلاخیلیاتیپ های آنچنان راحت آزادی میزنن به مدمیگردن به چشم بعضی هاباکلاسن به چشم بعضی هامثل خزخیلامیمونن..

یابرعکس بعضی هاساده میپوشن ولی تمیزمرتب بعضی هامیگن ایناعقبافتادن ولی خیلیامیگن خیلی شیک وباکلاس.....هرکی یه نگاهی داره...

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

تو اقوام همسرم یه عروس خانومی هست که همه میگن ببین چه با کلاسِ!

میدونید چرا ؟چون بعد 10_15سال نزاشته بچه دار بشه

لاک ناخون و رنگ موهاش و ترکیب لباس هاش همیشه باهم همخونی داره

شاغلِ،اعتقادی به مَحرَم و نامحرم نداره

سفرهای خوبِ داخلی و خارجی میره

بازم بگم یا بسه😶

امان از این پول بابا،فرق من با اون اینه ک بابا من پولدارنیس تاحالا حج واجب نرفته اما بابای اون پولدا ...

وا حج واجب که ملاک برتری آدما نیست اگه ملاک خانواده همسرت ایناست که متاسفم براشون.ولی لامصب پول همیشه برا آدم قدرت،احترام،کلاس و...میاره دیگه.واقعیت اینه باید قبول کنیم هر کی پولدارتره حکومت میکنه رو بقیه.خدا به هممون پول بده باکلاس بشیم😅😅😅