سلام خانوما دوهفته پیش تصمیم گرفتم پسرنو از پوشک بگیرم هر نیم ساعت میبردم که جیش کنه دوسه روز اول خوب بود اما رفته رفته دیگه با تشویق و جایزه و بادکنک هرچی فکر کنید میومد تا دیروز که دیگه دیدم واقعا سخته به زور باید ببرمش بعد بیست دقیقه بمونم اون تو تا بلکه جیش کنه خودم عصبانی میشدم دعواش میکردم گریه میکرد عذاب وجدان میگرفتم گفتم چه کاریه بزار ببندم بعد عید باز شروع میکنم اما همش خودخوری میکنم که نکنه من تنبلم یا کوتاهی کردم اما باور کنید همه ی تلاشمو تو اون دو هفته کردم ..ببخشید که طولانی شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
کلا ذهنم خیلی درگیره هیچ وقت آرامش اعصاب ندارم یه روز خوب باشم دوروز تو فکرم دوست دارم خونه زندگیم مرتب تمیز شیک باشه شلخته هم نیستم سعی میکنم تمیز کنم اما دوست دارم همه جا برق بزنه اما انگار تا بچه کوچیکه نمیشه شماها چیکار میکنید که هم به نماز هم کارای خونه داری برسید هم کارای بچه