2777
2789
عنوان

به یه مامان خسته ی با عذاب وجدان راهنمایی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست
کلا ذهنم خیلی درگیره هیچ وقت آرامش اعصاب ندارم یه روز خوب باشم دوروز تو فکرم دوست دارم خونه زندگیم م ...

باید بچه آمادگی داشته باشه. من هیچ کار نکردم برای پوشکشون. ۱ سال و چند ماهگی خودشون چسب پوشکو باز میکردن میگفتن جیش! بذار آمادگیش بیشتر بشه. اذیت بشه لج می‌کنه.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

من پسرم رو یک سال و ده ماه گرفتم از پوشک....خدا روشکر خیلی راحت بودم..

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بچه رو اینجوری از پوشک میگیرن؟

من حتی یکبار هم پسرم رو نبردم جیش کنه

یکبار هم دستشویی نبردمش برای پیپی و جیش

اصلا کاریش نداشتم

پوشک بود واسه بیرون.

توی خونه هم باز

واسم مهم هم نبود

یه بار دقیق ۲ سالش بود خواستیم بریم بیرون گفت ماما من این نه.من جیش

یعنی مامان من پوشک نمیخوام خودم میگم جیش

از بعد از اون هم خوش شلوارشو در میاورد میرفت دستشویی  دمپایی میپوشید جیش میکرد .اب رو هم باز میکرد میگرفت پشت جیشش.واسه بیرون هم میگفت من جیش .

بعد از اون روز حتی یکبار هم توی خودش جیش نکرد حتی توی خواب.

پیپی هم دو هفته بعدش بی مقدمه گفت

پس باید صبر کنی خودش امادگی داشته باشه.خودش بگه.نه اینکه اجبارش کنی و شکنجش بدی

دوسال

خب حتماآمادگیش رونداره بذاربعدعیدبگیر،ولی هروقت بخوای بگیری حدودیک ماه باصبروحوصله بایدوقت بذاری براش،بعدشم من دخترمومیخواستم بگیرم هفته اول هریک ربع میبردمش دستشویی هفته دوم شدهرنیم ساعت همینجوری اضافه شدساعتاش ولی خب یکی دوبارجیش کردتوخونه بعدکه کامل یادگرفت کل خونه روتمیزکردم وشستم فرشاروهم دادم شستن تمیزومرتب شد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اره.دکتر دقیقا گفت 3سالگی بهترین موقعس. منم اصرار مادرشوهرم بود که رو روانم میرفت وگرنه صبر میکردم

منم بقیه میگن بگیر .😖

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
کلا ذهنم خیلی درگیره هیچ وقت آرامش اعصاب ندارم یه روز خوب باشم دوروز تو فکرم دوست دارم خونه زندگیم م ...

ببین بذار یه چیزی بگم فکر اینکه با بچه خونت برق بزنه رو از سرت در کن چون یا خودت اذیت میشی یابچت.نه شلختگی نه اینکه برق بزنه

باید بچه آمادگی داشته باشه. من هیچ کار نکردم برای پوشکشون. ۱ سال و چند ماهگی خودشون چسب پوشکو باز می ...

پسرمن از وقتی کوچیکتر بود میومد جلوی دستشویی میشست تو پاگرد وقتی که من میرفتم بعدها چند روز تند تند پوشکشو باز میکردم میبردم جیش میکرد دوباره میبستم دیدم میتونه بیاد ذوق نشون میده گفتم بزار کلا باز کنم اما بعد دوهفته دیدم به جای که پیشرفت کنه اصلا انگار نه انگار نیم ساعت بگذره بعد چهلوپنج دقیقه میبردم شورتش خیس بود دیگه گیج شدم بخدا خیلی خسته م

پسرمن از وقتی کوچیکتر بود میومد جلوی دستشویی میشست تو پاگرد وقتی که من میرفتم بعدها چند روز تند تند ...

اگه قبلاً میبردی دسشویی دیگه پوشک نکن. شورت آموزشی بگیر. اینجوری اذیت میشه.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
آره واقعا

والادخترمن ۱۰سالشه به اندازه ۵تابچه ریخت وپاش داره الانم گفتم اتاقتوتمیزکن جاروبکش سه ساعته تواتاقه هنوزیه کشوی میزتحریروتموم نکرده😩😩😩😩😩😩توبی نظمی به مادرشوهرم کشیده وگرنه من مرتبم😭😭😭😭😭😭

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤