2777
2789
عنوان

دلم شکسته،برامنم دعا کنید.

57 بازدید | 6 پست

لطفا بخونید!

وقتی منو برادر خیلی کوچیک بودیم،پدرمون فوت شد...پدربزرگم بااینکه وضع مالی خوبی داشت ...بذون توجه ب وصیت پدرم تمام اموال ما رو ببرد....اصلا هم دیگ سر نزد....زنگ هم نزد....مادرم ب خاطر نگه داشتن ما حتی ازدواجم نکرد....

خلاصه بگم...

الان اموال میلیاردی ما رو ب فنا داده،با بقیه هم ی خونه دو طبقه خریده داده عموم میشنه....

والا شهریه منم کمیش مامان میده،کمی حقوف باباکمی هم دایی...

دیروز ب عمه ام پیام  دادم...من از بابات گذشتم اتفاقا دعا کردم با نورچشمی‌هاش خوش باشه...

ولی در قبال اشک های من مسئول ...

واقعا فک نکنم با ابن همه ناراحتی من پدرم تو قبر راحت باشه....

عمه احمقم برگشته بهم گفته پول پرستی...

چی از جون بابا من میخ.اید...

حرف دهنت بفهم اگر برادرم تو گور راحت نباس دلیلش این تو ناصالحی ....بعدم بلاک کرد

بچه ها دلم شکست...

فک میکردم عمه دارم....

توووووو رو خدااااا دعا کنید مادر منم زود ازدواج کنه...با اونی ک مدنظرمه...

خسته ام دلم فقط ی دست پدرانع میخواد...

ی اغوش ک توش گریه کنم...

مادر دوستم ازدواج کرده، شوهرش اینارو عین بچه هاش دوست داره

من به مامانم ميگم اجازه ندارى ازدواج كنى تو ميگى كاش ازدواج كنه

نميدونم والا تو شرايط تو نيستم قضاوت نميكنم 

انشاءالله انقدر موفق شى كه دست مامانتم تو بگيرى

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولى من ميگم تحصيل در شرايط بد اونم دانشگاه ازاد واجب نيست

من اگه بابام مجبورم نميكرد درس نميخوندم 

كارى هم كه الان دارم هيچ ربطى به درسم نداره درس الان براى دختر ففط وجهه اجتماعى داره تا پيشرفت

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
من به مامانم ميگم اجازه ندارى ازدواج كنى تو ميگى كاش ازدواج كنه نميدونم والا تو شرايط تو نيستم قضاو ...

ببین من مشکلم پول نیست....

خانواده پدرم حتی ب وصیت پدرم مغل نکردن...همه چیز بردن...حامی نبودن

منم اولش مثل شما فک میکردم!

ولی الان ب غلط کردن افتادم شما مادرت از ی حق طبیعی محروم میکنی...شاید بهترین ادم بشی برا مادرت،ولی فوقش بهترین دخت. دنیا میشی....حتی ذره ای جای همسر و مخبت همسر پر نمیکنه

ببین من مشکلم پول نیست.... خانواده پدرم حتی ب وصیت پدرم مغل نکردن...همه چیز بردن...حامی نبودن منم ...

ميدونم عزيزم ببين منم مامان بابام جدا شدن

خدايى نكرده انفاقى برا بابام بيوفته اول زنش مهريشو برميدارخ بعد بچه هاش سهمشونو

از اين همه دارايى ميلياردى بابام سهم من شايد يه خونش يا نصف يه خونش بشه

اول خودمو مثال زدم كه بدونى با اينكه اتفاق نيوفتاده من دارم شور ميزنم

دوم خود بابامو مثال ميزنم كه باباش ٤تا زن داشته و كلى بچه از يه پاساژ با ٢٠ تا مغازه و ٣تا عمارت به بابام فقط يه مغازه رسيد

سوم شوهر خودمو مثال ميزنم كه بازم باباش دوتا زن داشته و كلى بچه به شوهر من همونم نرسيد و الان ٣ساله جنك دارن

من و شوهرم جفتمون نوه ى خان شيراز بوديم ولى الان شوهرم تو خونه من زندگى ميكنه و يه ٢٠٦ داره و من فقط يه ١١١

دختر عمم پورشه داره باورت ميشه؟

پسر عمو شوهرم بنز داره

امثال تو كم نيستم خدا لعنت كنه ادم مال مرده خورو