2777
2789

شوهرم داشت تو گوشیش چیزی نشونم میداد

بعد یهو یه دایرکت تو اینستا اومد سلام با عکس دختر منم تایپ کردم سلام یهو اومد گوشیو ازم گرفت ،رفتم تو سرچ اینستا خودم ایدی شو زدم یکیش ۳۵۰۰ تا فالور داشت یکی هم ۲۰۰ تا یادم نیست کدومش بود

اونوقت بهم میگه اینا تو دایرکت میان میگن شارژ بده پول بده

جواب اینارو نباید بدی

درصورتی که اگر فالوش نبود دایرکت مستقیم نمیومد

دیگه فکر کنم بلاکش کرد یا از فالو دراورد 

خیلی ناراحت میشم اینستاش رو پاک کرد ولی مطمینم با یه ایدی دیگه میاد

خسته شدم از دروغاش نمیدونم بچه م چجوری داره بزرگ میشه

افسردگی من بخاطر اینکارای شوهرم بی توجهی ش تو روابطمون،خلاصه که میدونم خدا اگر نمیخواست رسواش نمیکرد پس حتما داشته یه غلطی میکرده مثلا برف و سرما شده ۴۵ دیقه زودتر میرسه خونه تا روزهای معمولی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیشناخت که گوشیو‌از دست نمیگرفت انفالوش کرده که تو پیداش نکنی

خودمم همین شک رو دارم بهش میگم میزاشتی حرف میزدم میگه تو الان حرفمو باور نمیکنی اگر چرت و پرت میگفت کلا دیگه منو قبول نداشتی🤔

یعنی روزای معمولی یه جایی میره یا کاری داره که روزای سرد نمیتونه سرمارو تحمل کنه بیرون نیست🥴

به چه نکته ظریفی اشاره کردی😂😂دیووونه مگه میخواد تو‌ خیابون بمونه که سرده زودتر بیاد؟پس سر کاره که سرده زود میاد خونه اگه با کسی بود که میرفتن جایی و سرما و گرما فرقی نداشت براش

خدایا شکرت
خودمم همین شک رو دارم بهش میگم میزاشتی حرف میزدم میگه تو الان حرفمو باور نمیکنی اگر چرت و پرت میگفت ...

شایدم اینجوری باشه که میگه حالا بخاطر یه سلام نمیشه گفت خیانت کرد 

چیز دسگه ای دیدی ازش؟

خدایا شکرت
به چه نکته ظریفی اشاره کردی😂😂دیووونه مگه میخواد تو‌ خیابون بمونه که سرده زودتر بیاد؟پس سر کاره که ...

مسافت کاریش از خونه زیاده روزای برفی دیگه خیلی دیر میرسه مجبوره اگر کاری هم داره کنسل کنه که خیلی دیر نرسه 

مسافت کاریش از خونه زیاده روزای برفی دیگه خیلی دیر میرسه مجبوره اگر کاری هم داره کنسل کنه که خیلی دی ...

خب باشه خب میتونه بگه برف بود دیر رسیدم مردا بخوان کاری بکنن میکنن حرفم بزنی طلبکارم میشن 

خدایا شکرت
شایدم اینجوری باشه که میگه حالا بخاطر یه سلام نمیشه گفت خیانت کرد  چیز دسگه ای دیدی ازش؟

همیشه در حد چت ازش دیدم

البته هیچ وقت امتحانش نکردم ولی چون کلا سرده میترسم یه گندی بالا بیاره

از همه نظر خوبه فقط بیتوجه و سرده تو روابط

گفتم بهش تمام قد وایساده میگه همیشه تو دایرکت ازین چیزا میاد بهش میگم حتما عکسی رو لایک میکنی که نبا ...

سعی کن روحیه ات رو نبازی خودتو قوی نشون بده جلوش

و حواستو بیشتر جمع کن ببین آیا تکرار میشه یا نه

خط قرمز من تو زندگیم خیانته

چون تو خانوادم خورد شدن مادرم رو دیدم

شوهرم اینو میدونه

ولی مریضه ،فیلم های بد میبینه

بچه ها من چندین سال تلاش کردم ولی یه ادم مریض خوب بشو نیست دیگه ولش کردم چندبارهم بهش گفتم اگر منو نمیخوای بگو و برو ولی خوردم نکن پنهانی زیرابی رفتن

من پدرم رو دیدم این صحنه ها دست لرزیدنا برق چشما حتی انکار کردنا برام‌اشناست خودمو گول میزنم بخاطر بچه م🥺