2777
2789
عنوان

خانه بازی

155 بازدید | 14 پست

خانم ها خانه بازی باید چطور تبلیغ کنه؟

شما با چه تبلیغاتی موافقید

تراکت در خونه ، تراکت تو پارک،

ترلکت تو کیسه سوپرمارکت ، تبلیغ ت  مجلات محلات تهران،  تخفیف تو سایت تخفیفات؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خانه بازی میرم ی جایی که میرم زیر نظر ی دکتر روانشناس هست اول اینکه همه اسباب بازی ها کار بکنه بعد اونجا ی لگو داره بزرگ مثلا میشه باهاش قلعه ساخت بچه بره داخلش بازی کنه اتاق رنگ داره بچه ها با ابرنگ رنگ انگشتی گچ بازی میکنند و قیمت عالی هر جا میرم کلی پول میدم و همه چیز هم خراب .کلی تجربه دارم  

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

استخر شن چی؟ نظرتون مثبته ؟

نداشته لاشه چی من‌خیلی مشکل تنفسی دارم حالم بد میشه جایی میرم استخر شن داره من گه بالغم بچه ها ریه اشون چی میشه خدا میدونه احساس میکنم مضر واسه سلامتی

من خیلی خانه بازی میرم ی جایی که میرم زیر نظر ی دکتر روانشناس هست اول اینکه همه اسباب بازی ها کار بک ...

اگه وقت داشتی جواب سواللتم رو بده و اینکه جذابیتهای خانه بازی چیه براتون ؟

ممنونم مهربونی جان

بله ابرنگ ...پولی نیست شن بازی داره قیمت 15تومن اگه دوتا بچه داشته باشی یکیش نصف قیمت .خیلی جا ها میرم حتی ساعتی 30 ولی فقط اینجا خوش میگذره خود خانمها باهاسون بازی میکنند

چون مال ی دکتر روانشناس و اونجا هم کلای برگزار میکنه بعضی کلاسها هم رایگان حتی من فقط میگم خدا خیرش بده .حتی بعد بازی به بچه ها کیک هم میدن رایگان بازهم میگم خدا خیرش بده برای محیط امن و بازی های خوب