یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی خانه بازی میرم ی جایی که میرم زیر نظر ی دکتر روانشناس هست اول اینکه همه اسباب بازی ها کار بکنه بعد اونجا ی لگو داره بزرگ مثلا میشه باهاش قلعه ساخت بچه بره داخلش بازی کنه اتاق رنگ داره بچه ها با ابرنگ رنگ انگشتی گچ بازی میکنند و قیمت عالی هر جا میرم کلی پول میدم و همه چیز هم خراب .کلی تجربه دارم
دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
بله ابرنگ ...پولی نیست شن بازی داره قیمت 15تومن اگه دوتا بچه داشته باشی یکیش نصف قیمت .خیلی جا ها میرم حتی ساعتی 30 ولی فقط اینجا خوش میگذره خود خانمها باهاسون بازی میکنند
چون مال ی دکتر روانشناس و اونجا هم کلای برگزار میکنه بعضی کلاسها هم رایگان حتی من فقط میگم خدا خیرش بده .حتی بعد بازی به بچه ها کیک هم میدن رایگان بازهم میگم خدا خیرش بده برای محیط امن و بازی های خوب