2777
2789

سلام خانوما کسی بیمارستان اقبال زایمان کرده؟ هزینه عمل سزارین چقدره؟ طرف قرارداد با بیمه ایران هست؟من اردیبهشت 99 وقت زایمانمه. خیلی استرس دارم. کسی اطلاعات دقیق داره ؟

منم مثل شمام .اما کسی اطلاعات نمیده

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی میگفت جدیدا اگه سزارین اختیاری کنند بیمه ۱ قرون نمیده

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
 واقعا؟ جدی میگی ؟ پس برای چی بیمه میکنن؟

من تو یکی از تاپیکا دیدم استرس افتاد به جونم

من اونحا کورتاژ کردم وراضی بودم پرستل خوبی داره

امسال؟

منم اوایل اردیبهشتم. وای خدا رحم کنه من از غصه میمیرم. ینی چی اختیاری هارو قبول نمیکنن. پس فرق خصوصی ...

من بیمه ایران بودم زایمان اولم و اختیاری رفتم بیمارستان پیامبران . ربطی نداره به دکترت بگو بنویسه مشکل داری نمیتونی .