2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این دردا عادیه منم خیلی نگران بودم هنوزم ک هنوزه این دردارو دارم اماسمت راست ممکنه نی نی سمت چپ باشه گلم و داره جامیکنه خودشو ک دردداری امادیدی خیلی شدید شد برو

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
عزیزم این دردا عادیه منم خیلی نگران بودم هنوزم ک هنوزه این دردارو دارم اماسمت راست ممکنه نی نی سمت چ ...

همش استرس دارم میگم نکنه خدایی نکرده دور از جونش چیزیش شده☹️آخه دیشب ناخواسته ترسیدم شدید گفتم نکنه ازونه

منم از ترسم فقط دراز میکشیم البته دیشب مهمون داشتم سرپا بودم

من چپم عین گرفتگی عضلات تا آخر اذیتم کرد،بعد زایمان تو بیمارستان یهو چپم گرفتم کیسه آب گرم برام اوردن،اینقدر دردا میاد سراغ ادم،ماه آخر از زانو در خوابم نمیبرد،ماساژور میزدم ب پاهام تا آروم شم ،باید تحملت رو ببری بالا

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
همش استرس دارم میگم نکنه خدایی نکرده دور از جونش چیزیش شده☹️آخه دیشب ناخواسته ترسیدم شدید گفتم نکنه ...

عزیزم من هفته ششم وشش روزم بود رفتم سونوتوهم برو 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
من چپم عین گرفتگی عضلات تا آخر اذیتم کرد،بعد زایمان تو بیمارستان یهو چپم گرفتم کیسه آب گرم برام اورد ...

ای وای خیلی سخته که اینطوره پس چی میگن خیلی شیرینه این دوران