2777
2789

سلام. بچه ها من خیلی با یه بنده خدایی صادق بودم و در نهایت صداقت باهاش رفتار میکردم. خیلی براش مفید بودم . 

این بنده خدا مدیر من هست . 

یه مدت گذشت به خاطر زیرآب زدنهای همکاران رفتارش با من عوض شد و من تو حاشیه رفتم و یه فرد غریبه تو مجموعه محسوب میشدم. 

ولی من همچنان دقیق و درست و شفاف و صادقانه کار میکردم ( جهت ارضای نیازهای ذاتی خودم) . 

در نهایت از گوشه و کنار شنیدم که همکارها با حمایت مدیر یک سری کارهای غیرقانونی میکنند. ولی من هیچ مستندی نداشتم و ندارم .

تا اینکه یه روز حراست منو خواست و توضیحاتی درباره کارهایی که انجام میشه رو خواست و میخواست که من هر چی راجع به کارهای غیر قانونی میدونم رو بگم. ولی من از هیچی اطلاع نداشتم. 

خلاصه اونجا فهمیدم که حراست  یک سری از اطلاعات رو دارن. قطعا یک مخبری تو محل کار هست که خبرها رو میده. 

از اینکه مدیر منو احمق و ساده فرض کرده خیلی ناراحتم. 

میخوام یه جوری بهش بگم من میدونم چه کارها میکنی که هم دست و پاشو جمع کنه و هم معذب بشه و هم نادم. و هم اینکه باهام لج نیفته. 

اخه مدیرا هر کاری کنی بار هم از اون بالا اتصالشون قویه وهر کاری بخوان میکنن. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اين كار تو يه كار احساسي است و تصميم حرفه اي نيست از طرفي بي شك تو پشتيبان نداري پس در نهايت دچار حاشيه ميشي كه خودت شخص اولي هستي كه ضرر ميكني از طرفي مگر در شرح وظايف تو چيزي هست كه اينكار رو بكني 

در كحيط كار فقط حرفه اي كار كن و جوري كار كن كه زير سوال نري چه از لحاظ حراست چه خودت و چه سزمان هاي محاي و نظارتي

نمیخوام تهدید کنم. فقط میخوام بگم من میدونم خبرایی هست م اونقدر که تو فکر میکنی احمق و ساده نیستم . و از همه مهمتر اینکه رفتارش رو اصلاح کنه. 

ببين اين كار تو يه كار احساسي است و تصميم حرفه اي نيست از طرفي بي شك تو پشتيبان نداري پس در نهايت دچ ...

مشکلم همینه که اینجا همه دارن غیر حرفه ای کار میکنن و فقط منم که دارم حرفه ای کار میکنم و دیده نمیشم. 

نمیخوام تهدید کنم. فقط میخوام بگم من میدونم خبرایی هست م اونقدر که تو فکر میکنی احمق و ساده نیستم . ...

به نطر من بهش بی محلی کن واصلا برات مهم نباشه که تو حاشیه باشی یا نه کار خودتو انجام بده وکار به اون نداشتع باش 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
به نطر من بهش بی محلی کن واصلا برات مهم نباشه که تو حاشیه باشی یا نه کار خودتو انجام بده وکار به اون ...

نزدیک یک ساله دارم همینجور کار میکنم. خسته شدم از بس تو حاشیه بودم و  از اتفاقات خبر ندارم. 

به نطر من بهش بی محلی کن واصلا برات مهم نباشه که تو حاشیه باشی یا نه کار خودتو انجام بده وکار به اون ...

اینجوری که کار کنی همه فکر میکنن نفهمی و هیچی حالیت نیست

نزدیک یک ساله دارم همینجور کار میکنم. خسته شدم از بس تو حاشیه بودم و  از اتفاقات خبر ندارم.&nbs ...

تو کارتو کن وپولتو بگیر .چه کار به اخبار داری ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم