بچه ها من الان تقریبا یک ساله ک گامزدم و دوماهه ک عقد کردم با خانواده شوهرم روابطمون خیلی خوبه مادرشوهرم زنعمومه (عموم خیلی سال پیش فوت شدن) همیشه بهم کادو میده و خیلی دوسم داره اما رسمایی ک باید کادو بیاره اصلا هیچی ک هیچی مثلا برا شب یلدا هیچی واسم نیاوردن منم ب رو خودم نیاوردم یا الانم ک چن وقت دیگه عیده مطمعنم کادو واسم نمیاره یعنی عیدی بهم پول میده ها ولی کادو نمیگیره بیاره طبق رسم عمل نمیکنه اصلا. منم جلو خانوادم یا دوستام خجالت میکشم خب درسته کلی همیشه واسم کادو میگیره اما اینجور وقتا مهمتره...خیلیم دوسش دارم چجور بهشون بفهمونم ک ناراحتم نشن و زشت نباشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این رسم های مسخره رو بریزید دور ، ما هم ازدواج فامیلی داشتیم هیچ توقعی هم از همدیگه نداشتیم آیه که نازل نشده یا عقد رو باطل که نمیکنه اگه کادو یلدا نباشه ، در ضمن شما میگی پول میده خب با همون پول برو برا خودت خرید کن هر چی که سلیقه ی خودته