2777
2789
عنوان

چجوری ب مادرشوهرم بفهمونم!؟

310 بازدید | 18 پست

بچه ها من الان تقریبا یک ساله ک گامزدم و دوماهه ک عقد کردم با خانواده شوهرم روابطمون خیلی خوبه مادرشوهرم زنعمومه (عموم خیلی سال پیش فوت شدن) همیشه بهم کادو میده و خیلی دوسم داره اما رسمایی ک باید کادو بیاره اصلا هیچی ک هیچی مثلا برا شب یلدا هیچی واسم نیاوردن منم ب رو خودم نیاوردم یا الانم ک چن وقت دیگه عیده مطمعنم کادو واسم نمیاره یعنی عیدی بهم پول میده ها ولی کادو نمیگیره بیاره طبق رسم عمل نمیکنه اصلا. منم جلو خانوادم یا دوستام خجالت میکشم خب درسته کلی همیشه واسم کادو میگیره اما اینجور وقتا مهمتره...خیلیم دوسش دارم چجور بهشون بفهمونم ک ناراحتم نشن و زشت نباشه

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂مادرشوهرمن کلا یکدفعه بهم کادو داد اونم عید اولی بود ک عروسشون شدم وسلام..توقع نداشته باش..نطر مردمم تو زندگیت دخالت نده

نهایتم خواستی بگی باید شوهرت بگه نه تو

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

ب شوهرت بگو واسه دوستم ک عقده فلانی... 

اینو آوردن. اونو اوردن

واسه عید پارسال اینجور. اونجور

همین الان بگو ک تدارک ببینه واسه عید

یا عکس یلدایی کادو آوردن برا بچه‌ها همینجا عکس بگیر ببر نشون بده بگو واسه دوستام اوردن

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
بنظرم قبل اونا ب خودت يكم كم توقعي بفهمون ناراحت نشي❤️ رسم مال صد سال پيشه ن الان

ببین من خودم توقعی ندارم و واقعنم دوسشون دارم اما خب باور کن مامانم انقدی میزنه تو روم گاهی وقتا ک خجالت میکشم خب یا حتی دوستا ک هی میگن کادو چی واست اوردن

😂😂😂😂😂مادرشوهرمن کلا یکدفعه بهم کادو داد اونم عید اولی بود ک عروسشون شدم وسلام..توقع نداشته باش. ...

برا من زحمت کشید 4تا گل نقره دونه 15ت اورد

همه مخارج شوهرم داد. دریغ از ی کادو تو این 3سال

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
ب شوهرت بگو واسه دوستم ک عقده فلانی...  اینو آوردن. اونو اوردن واسه عید پارسال اینجور. اونجور ...

خب اخه شوهرم بدش از مقایسه کردن و اینا میاد اینطور بگم شرو میکنه میگه چشم و هم چشمی خوب نیس ب زندگی بقیه کار نداشته باش و این حرفا

این رسم های مسخره رو بریزید دور ، ما هم ازدواج فامیلی داشتیم هیچ توقعی هم از همدیگه نداشتیم آیه که نازل نشده یا عقد رو باطل که نمیکنه اگه کادو یلدا نباشه ، در ضمن شما میگی پول میده خب با همون پول برو برا خودت خرید کن هر چی که سلیقه ی خودته

ببین من خودم توقعی ندارم و واقعنم دوسشون دارم اما خب باور کن مامانم انقدی میزنه تو روم گاهی وقتا ک خ ...

خب با شوهرت برو همه چی بخر کادو کن بده بیارن برات

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
این رسم های مسخره رو بریزید دور ، ما هم ازدواج فامیلی داشتیم هیچ توقعی هم از همدیگه نداشتیم آیه که ن ...

بابا بخدا ادم متوقع و پررویی نیستم از این رسمام هیچ خوشم نمیاد اما خب وقتی میبینم همه این رسمارو دارن و مامانم هی میگه خب ناراحت میشم

خب با شوهرت برو همه چی بخر کادو کن بده بیارن برات

خب اخه شوهرمم تو باغ نیست خخخخ روم نمیشه بهش بگم بریم اینارو بخر واسم خودشم ک بنده خدا تو این رسما نیس نمیدونه چیزی

بابا بخدا ادم متوقع و پررویی نیستم از این رسمام هیچ خوشم نمیاد اما خب وقتی میبینم همه این رسمارو دار ...

به مامانت بگو فلانی محبتش رو این مدلی نشون میده، منم خیلی ازش ممنونم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
خب اخه شوهرمم تو باغ نیست خخخخ روم نمیشه بهش بگم بریم اینارو بخر واسم خودشم ک بنده خدا تو این رسما ن ...

براش تعریف کن بگو رسمه میفهمه کم کم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم