2777
2789
خب یعدش چ رفتاری کردی

روزه بعدگذاشتم رفتم ولی سری پیدام کردو الکی گفت صدای رادیو بوده تو اشتباه شنیدی اول اینکه دوسش دارم دومن اینکه بخاطر دختر کوچیکم گذشتم ولی ب این نتیجه رسیدم مردی ک خیانت کرد بازم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. حق طلاق هم دارم.شاید ازعواقب طلاق میترسم.واینکه استقلال و توزندگیم خیلی دوست دارم.اصلا دوست ...

افرین عزیزم خوب میکنی اکثر مردا همینن این تنها مشکل تونیس ۹۰درصد زندگیا اینو دارن هیچوقت عقب نکش بخاطر بچه هات

افرین عزیزم خوب میکنی اکثر مردا همینن این تنها مشکل تونیس ۹۰درصد زندگیا اینو دارن هیچوقت عقب نکش بخا ...

ولی خوب بی اعتمادی آدم رو داغون میکنه.مثل شمع آب میکنه از درون

بچه نداشتی؟

ن عزیزم نمیخواست شوهرم

طلاق نگرفتیم نزاشتن جدا بشیم

بعدچنماه برگشتم خونه ی خودم و متوجه شدم شوهرم واقعا خودش رو تغییر داده پشیمون نیستم ک برگشتم

الانم بزور خوابید داشت گریه میکرد

۴ماه اقدام کردم برابچه نشد امشب رفتم سونو کنترل دکتر گفت فولیت کوچیکه و اگ اقدامم کنی نمیشه اینماه

تاحالا گریه ی شوهرم رو اینجوری ندیده بودم اونم مخفیانه از من... پناه بر خدا

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
الان جداشدیین؟

ن عزیزم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
ن عزیزم نمیخواست شوهرم طلاق نگرفتیم نزاشتن جدا بشیم بعدچنماه برگشتم خونه ی خودم و متوجه شدم شوهرم ...

از صمیم قلبم از خدا میخام برات یه نی نی سالم بده. بنظرم واقعا لیاقتشو دارین.