2777
2789
حتی اگه بازم خیانت ببینی؟

باهاش عهد کردم اگه ایندفه کوچکترین چیزی ببینم واس همیشه میرم بعدشم اولین کاریکه کردم ماشینشو فروختمو کلی تو قرض انداختمش خونه خریدیم الان وقت سرخاروندن نداره چ برسه ب خیانت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش عهد کردم اگه ایندفه کوچکترین چیزی ببینم واس همیشه میرم بعدشم اولین کاریکه کردم ماشینشو فروختمو ...

امیدوارم از این ب بعد تو زندگیت فقط لجظه های خوش ببینی

از صمیم قلبم از خدا میخام برات یه نی نی سالم بده. بنظرم واقعا لیاقتشو دارین. 

مرسی بخاطر دعای قشنگت عزیزم

ایشالله توهم ب تموم خواسته های قلبیت برسی

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

یه چند باری تو چت های تلگرام مچش گرفتم.معلوم بود مجازیه.ولی خوب دیگه اعتمادم از بین رفت واقعا داغون شدم و همیشه فکرای منفی میکنم.اخه میدونم همسرم ادم ضعیفیه.

ازش حق طلاق گرفتم.و همیشه به این موضوع فکر میکنم.اگه اینبارم دیدم تهش دربیارم که با وجدان راحت تصمیم رو بگیرم.