2777
2789
عنوان

شوهرم گیرداده میخواد بره خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 66 پست

شوهر من هرکشوری که منو برده اول خودش یدفه رفته آباد کرده اومده منم برده 😄😄😄دیگه عادی شده واسم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره اینم میگه بزاراول من برم بعد تورومیبرم 

بیخود بگو یا باهم یا هیچکدوم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
چجوری پول هست شوهرت بره تو نری توروخدا انقدر خودتونو دست کم نگیرید

عزیزم اولش تو تاپیکم گفتم شوهرم میگه فعلا تایه بچه داریم برم ک بعدا نمیشه ،شوهرم ک دم به دقیقه نمیره خارج ک بگم تومیری پول ب منم بده این اولین باره اونم باپول قرعه کشی بعدم من اصلا تنهایی تا سوپر نمیرم چه برسه خارج اصلا اهل دوست ورفیقم نیستم

عزیزم اولش تو تاپیکم گفتم شوهرم میگه فعلا تایه بچه داریم برم ک بعدا نمیشه ،شوهرم ک دم به دقیقه نمیره ...

خود دانی

خواهی پند گیر خواهی نه

شما که داری دفاع بی جانبه میگنی

ولی اشتباهه

با همون پول باهم برید میش

ولی باهم

نذار اینجوری بره

بار بره دفعه دوم راحت تر میره ها

خود دانی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
چرامیگی شوهرت میره ابادمیکنه؟یعنی خدایی نکرده میره اونجا....

نبابا اصلا اونطوری نیس آبادمیکنه منظورم اینکه میره میگرده میاد بعد منو میبره شوهرم خیلی آزاده من کاریش ندارم اولا دیونه میشدم الان بیخیالم کلا آدم راحتیه ولی اووووف رومن تعصب داره 🙄

خود دانی خواهی پند گیر خواهی نه شما که داری دفاع بی جانبه میگنی ولی اشتباهه با همون پول باهم بری ...

منکه ازخدامه نره اصلا اکه هم بره باهم،ازاینکه شمامیگی بگوبادوستام میرم دبی اگه بگم بهم میخنده چون میگم اصلا اهل دوستورفیق نیستم تاخونه مامانم تنهانمیرم یعنی اوایل شوهرم اجازه نمیداد الان ک یه بچه دارم دیگه خودم تنبیلیم میکنه نمیرم باخودش میرم ک راحت باشم باماشین ببرم 

منکه ازخدامه نره اصلا اکه هم بره باهم،ازاینکه شمامیگی بگوبادوستام میرم دبی اگه بگم بهم میخنده چون می ...

شوهرمن تا کرج هم نمیذاره تنهایی برم 😅چه برسه دبی 

شوهره منم همینطوریه روی من وحشتناک حساسه 

ایییش والا من نمیدونم چرا این شکلین شوهر من با بیکینی هم بگردم چیزی نمیگه بهم ولی خودش باشه پیشم خودش نباشه مگه من جرات دارم شئونات اسلامی رو رعایت نکنم 

وقتی شوهرت میره خارج فکرای بدنمیاد تو سرت ک مثلاالان اونجا بافلان خانم داره....

نه قبلا اینطوری بودم درکت میکنم ولی بعدا عادی میشه چون دوست زیاد داره اونجاهم رفنه بود با دوتاخانوم ایرانی تویه هتل بودن خانوما معلم بازنشسته بودن ولی میگفت همش باهم میرفتیم بیرون خرید یا شام با تور رفته بودن مهم نیس برام زیاد گیر نمیدم 

ایییش والا من نمیدونم چرا این شکلین شوهر من با بیکینی هم بگردم چیزی نمیگه بهم ولی خودش باشه پیشم خود ...

اره شوهرمنم همینطوریه ولی نه درحدشوهره شما،مثلا بامامانم برم بیرون نباید ارایش کنم یادر حد پنکک باشه رژ و خط چشم ...ممنوع ولی باخودش میرم میزنم بازم اگه غلیظ باشه گیرمیده 

نه قبلا اینطوری بودم درکت میکنم ولی بعدا عادی میشه چون دوست زیاد داره اونجاهم رفنه بود با دوتاخانوم ...

وای الان شماداری اینارو میگی من اعصابم بهم ریخته چجوری عادیه واست