2777
2789
عنوان

شوهرم گیرداده میخواد بره خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 66 پست
اره شوهرمنم همینطوریه ولی نه درحدشوهره شما،مثلا بامامانم برم بیرون نباید ارایش کنم یادر حد پنکک باشه ...

من موهام بلوند بود چند سال پیش دوس نداشت  زیاد بازکنم دیده بشه میگفت خیلی توچشمه من کلا موهامو بازمیذارم میریزه دورم بلنده موهام کاری نداره من خودم خوشم نمیاد زیاد ولنگ وواز باشم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الان شماداری اینارو میگی من اعصابم بهم ریخته چجوری عادیه واست

چی بگم اخه خوب کاریش ندارم چند سال اول خیلی بدبود همش دعوا همش حساسیت نشون میدادم دیدم مدلش اینطوریه دیگه ول کردم ...چن روز پیش تولد دوستش بود توجاده چالوس رفته بود منو نبرد دوس نداره توجمع دوستاش باشم منم نمیرم کاریشم ندارم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
من موهام بلوند بود چند سال پیش دوس نداشت  زیاد بازکنم دیده بشه میگفت خیلی توچشمه من کلا موهامو ...

اووووو نه بابا من درحد همون ارایش ک گفتم نهایت بریم شمال یابیرون شهر تفریح مانتویی برم درکل چادریم جلوی شوهرخواهراش ک خیلی حجا‌بمو رعایت میکنم ب اوناخیلی حساسه بازجلو شوهرخواهرخودم مانتوییم 

من  جمعه میرم توچال رفته برام کاپشن گرفته با کلاه من رونام تپله دوس ندارم بولیز شلوار باشم انگار نگاه میکنن آدمو شوهرمم همش هواسش هس کسی نگاهم نکنه 😑

چی بگم اخه خوب کاریش ندارم چند سال اول خیلی بدبود همش دعوا همش حساسیت نشون میدادم دیدم مدلش اینطوریه ...

وای چه دلی داری خوشبحالت،منم شوهرم میدونه حساسم نقطه ضعفمو پیداکرده همش الکی میگه امشب تولددوستمه میخوام برم بعدک میبینم دیرکرده زنگ میزنم میبینم باپدرشوهرم مثلا رفتن ماشینشو درست کنن

اووووو نه بابا من درحد همون ارایش ک گفتم نهایت بریم شمال یابیرون شهر تفریح مانتویی برم درکل چادریم ج ...

عه شوهردوست منم خیلی حساسه روچادر پوشیدنش ...شوهر من شمال هم بریم هودی میپوشم باشلوار کلاهشو میندازم کاری نداره ولی هردفعه اسکورت میکنه منو 😂😂😂😂مغزش مریضه فک میکنه همه منو نگاه میکنن دیوانس 

وای چه دلی داری خوشبحالت،منم شوهرم میدونه حساسم نقطه ضعفمو پیداکرده همش الکی میگه امشب تولددوستمه می ...

درکت میکنم متولد ۷۱هستی من ۷۴ ایم یکم سنت بره بالاتر ازدواجت یکم قدیمی ترشه عادی میشه برات میگم که من اولاش اصلا تحمل نمیکردم هرشب گریه هرشب دعوا بعد دوسال کلا  عادی شد برام 

اها بازخوبه خودت رعایت میکنی 

اره من خودم خیلی وقتا خجالت میکشم جلوباز بپوشم وشلوار م جذب باشه احساس میکنم لختم سریع جلوی مانتومو میگیرم

عه شوهردوست منم خیلی حساسه روچادر پوشیدنش ...شوهر من شمال هم بریم هودی میپوشم باشلوار کلاهشو میندازم ...

خب خوبه حساسه گیرنمیده چادربپوشی،منکه چادریم همش میگه حتما بامامانت میری بیرون هی چادرتوبازوبسته میکنی یا به پسرانگاه میکنی بقول شمامغزش مریضه فکرکنم خودشون اینطورین همش نگاهه بقیه خانوما میکنن واسه همین البته شوهرمنکه خیلی نگاه میکنه وقتی هم بهش میگم میگه دیوونه مهم تویی ک الان پیشمی اونا رهگذرن یه نگاه میکنی تموم میشه 

آره شوهر منم خیلی نگاه میکنه اینو اونو بعصی وقتا توخیابون کسی  رو ببینم خوشگله یا خوش هیکل میگم نگاه کن فیض ببر اونم میبینه میگه نگاه کن کلا تفریح شده واسمون ....نه کاری به چادری ومانتویی نداره ولی میگم که پیش خودش باشم هرطور تیپ بزنم کاری نداره خودم تنها یابادوستام باشم از نگاهش میفهمم خوشش نمیاد وگرنه اصلا نمیگه که مثلا لباست چرا اینطوریه یا آرایشت چرا اینطوریه 

اره من۷۱هستم دوسال عقدبودم تو۶سالم هست خونه دارم 

ازمن بزرگتری عزیزم زندگیتو تلخ نکن باملایمت بگو دوس دارم باهم بریم مسافرت این پولی که داری بیا بریم کیش خانواده ای خوش میگذره به طوری رامش کن بگو منم دوس دارم باکو رو ببینم دلت میاد بدون من بری بگو اگه پولت کمه بمون عید یکم پول جمع کنیم بعد بریم اینطوری اروم باهاش حرف بزن لج نکنه