2777
2789
عنوان

کسی خوکچه هندی داره؟ یا قبلا داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 40 پست
من تجربه قهرش رو نداشتم.ولی خوب حوصلش سر می ره تو قفس.ببین من کارتون موزی می گرفتم توش پوشال می ریخت ...

احساس کردم تو کارتن نمیتونه مارو ببینه گذاشتم تو اون جعبه های پلاستیکی میوه که نرده نرده هستن براش اینه گذاشتم ولی تشک و عروسک به ذهنم نرسید ممنون

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همستر من سریع میره تو قفسش جیش میکنه  ولی اذیتیم بخاطر فرار کردنش قايم شدنشنه شاید یه روز هم د ...

چه خوب و تمیز خوکچه ما این چیزا حالیش نمیشه😭

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
خوكچه ها قهر ميكنن عزيزم ولي خودشون باز اشتي ميكنن  و خيليم زود بد عادت ميشن  كارش نداشت ...

ممنون عزیزم اره این فکر خوبیه .درسته بد عادت شده کارو زندگیش پشت کمدامون بود الان داغون شده🤣

ممنون عزیزم اره این فکر خوبیه .درسته بد عادت شده کارو زندگیش پشت کمدامون بود الان داغون شده🤣

عادت دارن برن جاي تنگ و تاريك

در طول روز زياد دستت بگيرش بزار بهتون عادت كنه

اينجوري ديگه نميره اينور اونور

من داشتم

عمرش تموم شد مرد

٩ سال داشتمش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من خیلی دوست دارم یدونه ازینا بگیرم نگهداریش سخته؟

اگه تایم زیادی خونه هستی بگیر اذیت نداره هر چند روز قفسش باید تمیز بشه خودشم هر ماه یبار بشوری کافیه اونم اگه کثیف بود الان من یه ماهه شستمش تمیزه ولی حوصلش سر میره دیگه این منو اذیت میکنه. دوست داره بالا سرش باشیم همش خوراکی تعارف کنیم نوازش کردنو دوست داره و اینکه ولش کنی یکم بگرده که ما تو این کار زیاده روی کردیم بد عادت شد

عادت دارن برن جاي تنگ و تاريك در طول روز زياد دستت بگيرش بزار بهتون عادت كنه اينجوري ديگه نميره اي ...

اگه بمیره افسرده میشیم😢

خودم خیلی دوست دارم بازی کنم باهاش ولی فرار میکنه دیگه نمیشه گرفتش این اواخر وحشی شده مثل گربه های تو خیابون ازمون فرار میکنه و خوراکیهاشو میبره زیر وسیله ها میخوره

اگه بمیره افسرده میشیم😢 خودم خیلی دوست دارم بازی کنم باهاش ولی فرار میکنه دیگه نمیشه گرفتش این اوا ...

سنش زياد بود گرفتين؟

اشكال نداره اگه بيشتر بغل بگيرينش و باهاش وقت بگذرونين ارومتر ميشه 

در بهترين حالت خوكچه ٧تا ٩ سال عمر ميكنه

مراقب دندوناشم باش روزانه رشد ميكنه 

من بخاطر گربم زياد ميرم كلينيك ها 

ديدم خيلي از خوكچه ها و خرگوش ها بخاطر رشد بيش از حد دندوناشون ميميرن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سنش زياد بود گرفتين؟ اشكال نداره اگه بيشتر بغل بگيرينش و باهاش وقت بگذرونين ارومتر ميشه  در ب ...

نه دو ماهش بود گرفتم الانم دو ماهی میشه دست منه. اولش خوب و دستاموز بود هر چقدر گذشت اون تایم که میزاشتیم بازی کنه بیرون فرار میکرد دیگه اواخر وحشی بود چند ساعت میموند تو سالن نمیومد بیرون بگیریمش. واسه دندوناش جو دوسر با پوست بهش میدم کافیه‌؟

نه دو ماهش بود گرفتم الانم دو ماهی میشه دست منه. اولش خوب و دستاموز بود هر چقدر گذشت اون تایم که میز ...

پلت بخر براش 

يونجه هم كه بايد تو برنامه روزانش باشه

بچس هنوز هرجور عادتش بدي همونجور پيش ميره تا بچس دستشوييش هم بهش ياد بده 

پلت بخر براش  يونجه هم كه بايد تو برنامه روزانش باشه بچس هنوز هرجور عادتش بدي همونجور پيش مير ...

چجوری دستشویی یاد بدم هر جا دوست داره انجام میده

چجوری دستشویی یاد بدم هر جا دوست داره انجام میده

بايد يه قسمت از بسترشو خاك اره بريزي و يه مقدار از جيششو بريزي روشون 

با بوي جيش خودش ميره همونجا 

بايد يه قسمت از بسترشو خاك اره بريزي و يه مقدار از جيششو بريزي روشون  با بوي جيش خودش ميره همو ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییهات😍😘😘