2777
2789
عنوان

کسی خوکچه هندی داره؟ یا قبلا داشته

1637 بازدید | 40 پست

یه مشکلی پیش اومده کسی تجربه خوکچه داره؟؟

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
ما داشتیم

عزیژم این حیوونا قهر میکنن؟ خوکچه ما چند روز بود عادت کرده بود از جعبه بپره بیرون و بره پشت کمد قایم بشه همش میگرفتم میزاشتم سر جاش باز میپرید بیرون امروز صبح دیوارای قفسشو بلند کردم از اون موقع اصلا هیچی نخورده صداشم در نیومده

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیژم این حیوونا قهر میکنن؟ خوکچه ما چند روز بود عادت کرده بود از جعبه بپره بیرون و بره پشت کمد قایم ...

من تجربه قهرش رو نداشتم.ولی خوب حوصلش سر می ره تو قفس.ببین من کارتون موزی می گرفتم توش پوشال می ریختم.یه تشکچه داشت اونم تمیز می گذاشتم تو جعبه.یه عروسک پارچه ای هم واسش خودمون دوخته بودیم.می موند تو جعبه.بعدم هی بیرون میاوردیمش.بازی می کردیم.واسش آهنگ می گذاشتیم.خلاصه مراقبش بودیم.

داشتم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثل همستر گاز نمیگیره یا ادار نمیکنه همسترم جونمو ب لب رسوند اگ تمیز بامزس بخرم

گاز نمیگیره اگه انگشتتو بگیری سمتش واسه ارتباط برقرار کردن اروم دندون میزنه. ادرارش کمه ولی بو داره واسه حل این مشکل من ته جعبه یه سانت خاک ریختم تا پنج شش روز هیچ بویی نداره خودشم تمیزه همش

جواب سوالمو میدونی عزیزم

خوكچه ها قهر ميكنن عزيزم ولي خودشون باز اشتي ميكنن 

و خيليم زود بد عادت ميشن 

كارش نداشته باش بهش 

يا اگه ميخواي چندساعت بهش غذا نده خودش گشنش بشه سوت ميكشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثل همستر گاز نمیگیره یا ادار نمیکنه همسترم جونمو ب لب رسوند اگ تمیز بامزس بخرم

همستر من سریع میره تو قفسش جیش میکنه 

ولی اذیتیم بخاطر فرار کردنش قايم شدنشنه شاید یه روز هم در نیاد از اونجا که قائم شده

کلافم

دیگه از قفس درش نمیارم

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین