عزیژم این حیوونا قهر میکنن؟ خوکچه ما چند روز بود عادت کرده بود از جعبه بپره بیرون و بره پشت کمد قایم بشه همش میگرفتم میزاشتم سر جاش باز میپرید بیرون امروز صبح دیوارای قفسشو بلند کردم از اون موقع اصلا هیچی نخورده صداشم در نیومده
انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم @tattokhane814
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیژم این حیوونا قهر میکنن؟ خوکچه ما چند روز بود عادت کرده بود از جعبه بپره بیرون و بره پشت کمد قایم ...
من تجربه قهرش رو نداشتم.ولی خوب حوصلش سر می ره تو قفس.ببین من کارتون موزی می گرفتم توش پوشال می ریختم.یه تشکچه داشت اونم تمیز می گذاشتم تو جعبه.یه عروسک پارچه ای هم واسش خودمون دوخته بودیم.می موند تو جعبه.بعدم هی بیرون میاوردیمش.بازی می کردیم.واسش آهنگ می گذاشتیم.خلاصه مراقبش بودیم.
مثل همستر گاز نمیگیره یا ادار نمیکنه همسترم جونمو ب لب رسوند اگ تمیز بامزس بخرم
گاز نمیگیره اگه انگشتتو بگیری سمتش واسه ارتباط برقرار کردن اروم دندون میزنه. ادرارش کمه ولی بو داره واسه حل این مشکل من ته جعبه یه سانت خاک ریختم تا پنج شش روز هیچ بویی نداره خودشم تمیزه همش
انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم @tattokhane814