2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته بیست و ششم بارداری

6834 بازدید | 13 پست
سلام خانم ها تورو خدا کمک کنید من هفته بیست و ششم بارداری هستم از هفته هفدهم گاهی ترشح خونی دارم به پزشکم که گفتم گفت چیز خاصی نیست سونو آنومالی هم انجام دادم همه چیز خداروشکر خوب بود ولی حدود یک هفته ای میشه که چند قطره خون شفاف دفع میکنم .لطفا اگه کسی اینطوری بوده راهنماییم کنه
یارب نظر تو برنگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جفتم پایینه، بچه همش زیر شکمم حرکت داره، با اینکه سفالیکه و سرش پایینه. همش به پایین میزنه. سرویکسم کوتاه شده. شده 30 دکتر بهت استراحت نداد؟
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
الان یه چیزی همین جا خوندم خیلی ترسیدم دارم دق میکنم یه خانم میگفت که چندروز لکه بینی و خونریزی داشته بعد مشخص شده که آب دور جنین کم شده و بچش سقط شه
یارب نظر تو برنگردد

سلام عزیزم 

منم دقیقا مشکل شمارو دارم چندروزی میشه که لکه بینی دارم سونو هم دادم مشکلی نبود شماتاچندوقت لکه بینی داشتی؟؟الان بیستوهفت هفتمه خیلی نگرانم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
سلام عزیزم  منم دقیقا مشکل شمارو دارم چندروزی میشه که لکه بینی دارم سونو هم دادم مشکلی نبود شم ...

ببخشید الان پیامتون رو دیدم.من تا لحظه زایمان لکه بینی و خون شفاف داشتم و خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد.امیدوارم شما هم به سلامت زایمان کنی

یارب نظر تو برنگردد
ببخشید الان پیامتون رو دیدم.من تا لحظه زایمان لکه بینی و خون شفاف داشتم و خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیو ...

ممنون که جواب دادین منم همش لکه بینی وخون شفاف دارم

۳۰هفتم شده وفعلا که تاالان بخیر گذشته

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹