2777
2789
عنوان

رابطه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 45 پست
خب نمیخام اینجوری بشه بعد از چند سال تازه با یکی اوکی شدم ولی نمیخام ب جای باریک بکشه 😐

یعنی میخوای اول بدونی که برای ازدواج میخواد و بعد که ازدواج کردین رابطه بخواد منظورت اینه عزیزم؟

✒من باید به دستش بیارم 💪💪💪💪💪 چون به آرزوم قول رسیدن دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میخوای اول بدونی که برای ازدواج میخواد و بعد که ازدواج کردین رابطه بخواد منظورت اینه عزیزم؟

ن ببین ما هنوز همدیگرو نشناختیم این داره ی صحبت هایی میکنه ولی هنوز ب جای بدش نرسیده . من نمیخام ب اونجا برسه. بعد من الان میگم مثلا با بقیه ک این موضوع رو در میون میذارم میگن ن این لازمه ی رابطس ولی من اصن ی همچین رابطع ای نمیخام

چی‌گفت

مثلا ی استیک فرستاده بود دختره و پسره نیمه لخت بودن بعد گفت آره من عاشق گردن و لبم تو چ

خب من اصن دلم نمیخاد با ی ادمی ک هتوز نشناختمش از این حرفا بزنم

اکثرا همینجورین لطفا اگه باعث عذابت میشه کات کن چون با گذشت زمان اون پیشروی میکنه حال تو بدتر میشه  و یجورایی ب حرفاشو کاراش عادت میکنی و حتی میپذیری با این ک. بعد ی مدت قبحش واست برداشته میشه ولی گاهی وقتا افسرده و ناراحتی حتی ممکنه حس بی مصرف بودن کنی پس از همین امشب تصمیمتو بگیر س تا راه داری 

اول این ک اگه دوباره شروغع کرد خیلی جدی باهاش برخورد کنی و عکس العملشم ببینی اگه عوض شد چ بهتر سرد شد صد درصد کات کن

دومیش هر چ سریع تر کات کنی

سوم بمونی عکس العمل نشون ندی و همون اتفاقایی ک واست گفتم میوفته 

🖤
مثلا ی استیک فرستاده بود دختره و پسره نیمه لخت بودن بعد گفت آره من عاشق گردن و لبم تو چ خب من اصن د ...

ببین عزیزم تو هر رابطه ای از این حرفا هست چون بیشتر بدون تعهد از این حرفا پیش میاد اگه واقعا اذیت میشی بهتر کات کنی اگه خط قرمزته‌کات کن  ولی اگه نظرت اینه ک هنوز واسه این حرفا زوده یعنی ممکنه با گذشت زمان قبول کنی 

🖤
پیچوندم هر جوری ک شد ب هزار بدبختی ولی میخام بهش بگم بهش وابسته نشدم ازشم بدم نمیاد

وابستگی همینجوری پیش نمیاد زمان زیادی میخاد 

اون الان ب پیچوندنت حساس میشه بیشتر تکرار میکنه

🖤
ببین عزیزم تو هر رابطه ای از این حرفا هست چون بیشتر بدون تعهد از این حرفا پیش میاد اگه واقعا اذیت می ...

ن ب هیچ عنوان . هر کسی توی زندگیش ی قوانینی واسه خودش داره من ب گناهش کاری ندارم قوانینی ک من واسه خودم وصف کردم اصن ی همچین چیزایی توش نیس