2777
2789
عنوان

چه شیرخشکی به بچم بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 24 پست
هنوز یک ماهش 

ای جانم خداحفظش کنه واست

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بخدا موقع مراقبتش میشه میترسم سمت خانه بهداشت برم از بس گیرمیدن برای وزنش

زیاد توجه نکن بهشون به خواهر منم گیر میدادن بچش چاق بود شروع کرد راه رفتن لاغر شد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خداحفظش کنه واست

ممنون❤❤همچنین

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
شیرشوکم کن ازپنج شیش ماهگی هم بندازش غذا

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

عزیزم پسر منم هشت کیلو سیصد گرمه چهارماهشه . دکتر گفت از ماه بعد بندازمش غزا و شیرشو کم بدم بچه منم ...

خداکنه همینو بهم بگه... لاغر باشه یه دردسره تپل باشه یه دردسر...هنوز قیافه دیروزش جلوچشممه داشت میخندید با جغجغش بازی میکرد واکسنو که زد بچم هلاک شد از گریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداکنه همینو بهم بگه دلم لاغر باشه یه دردسره تپل باشه یه دردسر...هنوز قیافه دیروزش جلوچشممه داشت میخ ...

وای پسر منم فردا میبرمش واکسن خیلی سخته؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
وای پسر منم فردا میبرمش واکسن خیلی سخته؟

چون دوتا بود بیشتر از دفعه قبل بیتابی کرد یخورده هم کم توقعش شده بود..اولی رو که زد دومی رو همینجور گریه میکرد زد بهش کبود کرد بچم...یکیو باخودت ببر یکم دلگرم کننده تره من طاغت نیوردم مادرمو بردم باخودم همون لحظه بعد واکسن هم بهش قطره استامینوفن دادم ۵مین بعدش خواب رفت اروم شد قطره رو باخودت ببر سریع بهش بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا موقع مراقبتش میشه میترسم سمت خانه بهداشت برم از بس گیرمیدن برای وزنش

بابا زر زدن 

اگه وزن کم باشه ایراد زیاد باشه ایراد نرمال باشه ایراد

بچه ۴ ماهه بذار کیفشو کنه وقتی راه بره لاغر میشه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه خودم هنوز شیرشو عوض نکردم از اول همینو دادم ۳ماهگی که بردمش برا مراقبت ۱ونیم وزن اضافه کرده بود س ...

دارونمیده ولی بچه ت نهایتا1کیلواصافه داره 4ماهگی وزنش بایددوبرابرتولدش باشه چون 4بدنیاامده8الان روی وزنش مناسبه 

بچه خواهرمنم تپلی بودماشاله زیادم بود به 1سالگی میرسن وزن دیگه زیادنمیکنن مگه اینکه ارثی باشه