2777
2789

سر یه بحث ساده هی گفت میخوای ببینی رفتن و فراموش کردن چجوریه بگو هی گفت جواب بده بگو گفتم تهدید نکن آدم راحت این کلمه به‌زبان نمیاره گفت و رفت 

گفت فراموشم کن ...

گفتم راحت چندسالو زیر پا نزار با قلبم بازی نکن گوش نداد

منم دیدم اینجوریه گفتم تو نمیفهمی معنی عشقو برو ولی یه‌روز میفهمی جای خالی منو 

من نمیدونم چکار کنم انگار بدنم خالی شده 

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

انقدر تو دلم غمه انقدر غصه دارم نمیدونم چکارش کنم شما دوستی من بگید چکار کنم این غم بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ابن چند سال سختی کشیدم خیلی گریه کردم نمیدونی که به این راحتی یکی بزارت کنار سخته

اسی جون یه ماه هر روز آهنگ شاد بذار و نیم ساعت تو خونه برقص .

نمیدونی که چقدر سخته بخدا 

نمیدونی که چقدر سخته بخدا

نهایتش اینه که همزمان با رقصیدن گریه میکنی. تو آهنگ شاد تند بذار ، خود به خود انرژی میگیری و رقصت می‌گیره. اگه انرژی فیزیکی هم نداری یه نسکافه بخور و قرص آهن هر روز بخور انرژیت زیاد بشه اینو یه هفته انجام بده اینقد حال میکنی بعد خودت ادامه میدی. کم کم‌ گریه تم تموم میشه میگی برا چه عتیقه ای اشک ریختی

خودتو سرگرم کن به کلاسی چیزی ولی خب غمش هست باهات چاره ای نیس چندوقت باهم بودبن؟

۴سال

نهایتش اینه که همزمان با رقصیدن گریه میکنی. تو آهنگ شاد تند بذار ، خود به خود انرژی میگیری و رقصت می ...

چکارکنم اخه