2777
2789
عنوان

جاری بد

192 بازدید | 10 پست

چندماهی میشه بدون کوچکترین حرکت یا حرفی جاریم باهام بد شده کلا همه فهمیدن که همدیگه رو‌تحویل نمیگیریم . 

امروز اتفاقی فهمیدم که منو کلا بلاک کرده😏 جالبه که اصلا دلیلش رو نمیفهمم ، همیشه انتظار داره من بهش زنگ بزنم و تحویلش بگیرم ولی من هم کم صحبتم و هم به همچین ادمایی محل نمیدم و صمیمی نمیشم

بنظرتون چه رفتاری کنم که تا عمر دارم نخواد محلش بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید کسی چیزی بهش گفته مگه میشه الکی باهات بدبشه

نه خودش رفتارش جوریه انگار از دماغ فیل افتاده، ماهم ازشون خیلی دوریم و رفت و‌امدی نداریم که حرفی پیش بیاد سالی یا دو سال یکبار همو میبینیم

وااا مگه دیوانس الکی الکی بات بدشه!! فک میکنم یه طرف ماجرارو بهمون میگی یه طرفونمیگی

نه بخدا خودمم هنگ هستم، فقط میدونم توقع داره من زیادی باهاش در تماس باشم و زیادی خودشو برام میگیره منم از لجش نه زنگ میزنم و نه تحویلش میگیرم، البته حضوری که ببینمش کاملا عادی رفتار میکنم

نه خودش رفتارش جوریه انگار از دماغ فیل افتاده، ماهم ازشون خیلی دوریم و رفت و‌امدی نداریم که حرفی پیش ...

خب پس مشکل از خودشه مث دخترعموی منه یهو موجی میشه باهامون کج میشه

♥️🧸Sana aşık Allåh
وااا مگه دیوانس الکی الکی بات بدشه!! فک میکنم یه طرف ماجرارو بهمون میگی یه طرفونمیگی

اینم بگم قبل ازینکه من وارد زندگی همسرم بشم ، همین جاری یکی از گزینه های مادر شوهرم بود که با همسرم ازدواج کنه ولی همسرم از رفتارش خوشش نمیومد و بعدها با من اشنا شد، چندسال بعد این جاری با برادرشوهر مجردم ازدواج کرد 

شاید دلیل رفتارش همین حسادت باشه

شاید  ولی خیلی زرنگه جلوی خانواده شوهرم خیلی صمیمی میشه تنها میشیم برام کلاس میذاره😆

انقد بدم میاد ازاین ادمای موزی هفت خط دلم میخواد خفشون کنم خواهرشوهرمنم اینجوریه جلو بقیه خودشو خوب میگیره یکی فک نکنه میگه میشه رو دامن این نماز خوند

♥️🧸Sana aşık Allåh