2777
2789
عنوان

آمپول نوروبیون

19555 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اینجا کسی درمورد این امپول تقویتی چیزی میدونه ؟ خوبه یا بده اصن لازمه ؟ 

من خیلیارو شنیده بودم که میزنن و میگفتن خوبه مخصوصا واسه پریودی 

ولی دیروز از ی دکتر پرسیدم گفت ب درده سنای بالا مثلن مادربزرگت میخوره ‌‌..

اگه اطلاعاتی دارین بدین ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار کامل برات توضیح بدم عزیزم

آمپول نوروبیون ۳ تا ویتامینB1 و B6 وB12 هست

B12 علائم قبل از قاعدگی رو کم میکنه، واسه خون سازی نیازه و اگه کمبودش باشه باعث عصبی شدن میشه

B1 میشه گفت انرژی زاست و واسه اونایی که همیشه احساس خستگی دارن خوبه وB6 هم همینطور....

واسه سالمندا خیلی خوبه اما فقط واسه سالمندا نیست و شما اگه حس میکنی کمبود این ویتامینا رو یه نوروبیون تزریق کن مشکلی پیش نمیاد، اما حداکثر ماهی یبار نه بیشتر

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
دکتر چی رفته بودی که نوشت ...؟ واسه چی ینی  آزمایش و اینا داده بودی ؟

نه آزمایش ندادم به دکتر گفتم خیلی حس خستگی دارم اونم اینارو نوشت

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

تقویتیه دیگه خوبه بزن خودم ماهی یکی دوتا میزنم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بزار کامل برات توضیح بدم عزیزم آمپول نوروبیون ۳ تا ویتامینB1 و B6 وB12 هست B12 علائم قبل از قاعدگی ...

وای ممنونم عزیزم خیلی کامل توضیح دادی ...

پس ینی اگ ماهی یبار بزنیم عوارضی نداره؟ 

واسه پوست و مو تاثیری نداره؟

وای ممنونم عزیزم خیلی کامل توضیح دادی ... پس ینی اگ ماهی یبار بزنیم عوارضی نداره؟  واسه پوست ...

خواهش میکنم. نه عزیزم مشکلی نداره حدود یک هفته قبل عادت ماهیانه ات بزن

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@

مراقب باشید با یه کپسوله مفنامیک شنیدم تداخل داره لز دکتر بپرسید

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ویتامینهای مختلفی داخله که یک سال یک بار خوبه

بدنو از بی حالی در میاره

مشکلی اصلا نداره

ولی دو تا باید بگیری یکیو این هفته بزنی دومی هم هفته دیگه

فقط موقع زدن موادش میسوزه وقتی بزنی

ول کلا خیلی خوبه

به خدا اعتماد کن ⚘