ما کلا ۲ تا دختریم آجیم ۲ سال از من کوچیک تره من ۶ سالی میشه ازدواج کردم آجیم ۲ ۳ ماهه عقد کرده تا آجیم مجرد بود مادرم احترام مارو داشت حداقلش به شوهرم زنگ میزد روزی یکبار رو الان که آجیم عقد کرده ما شدیم جوجه غریبه ۱ ماهه حتی به شوهرم زنگ نزده خودمو بلاک کرده میگه تو حسودی من به دوماد کوچیکم محبت میکنم خخخ آخه چه حسادتی کی بدش از خواهر خودش میاد این مادر باعث تفرقه بین منو آجیم شده باعث شده خود ب خود به هم گارد داشته باشیم همش دوماد کوچیکه رو استوری میکنه حتی رفته بود پیش چند تا از فامیل هامون گفته بود دوماد بزرگم آدم خوبی نیست ولی دوماد کوچیکه اومده تو زندگیمون معنی دوماد داشتن رو فهمیدم آبروی شوهرم رو جلوی بقیه برده دوماد کوچیکه هم وضع مالیش در حد ماست یا شایدم پایین تر که نگید برای پوله فقط چون سر به زیر تره و چون مادر نداشته عقده ای شده حرف نمیزنه مامانم فکر میکنه این از آسمون اومده پایین من خودم خواهرمو خیلی دوس دارم و حتی خصومتی هم با دامادمون ندارم مادرم از بس فرق میزاره باعث شده گارد بگیریم الان ۲ ماهه خونشون نرفتیم زده مارو بلاک کرده شوهرم میگفت نو که اومد به بازار ...این هیچی بحث جهاز بخدا من عروسی کردم رفت تو دیوار وسایل دست دوم یا خیلی ارزون فیک برام میخرید جوری که مادر شوهرم الان الانه هر موقع باهاش جر بحثم میشه میزنه تو رخم میگه بمیرم برا اون جهازت که هیچی توش نبود همه هم کهنه و فیک بودن ولی فقط ۹۰ میلیون داده سرویس چوب برا آجیم یعنی یه تخت یه میز آرایش درحالی که من نه تخت داشتم نه هیچی میگم کلا جهازی که بهم داد ۵ ۶ قلم بود برا آجیم حتی قهوه ساز هم خریده که این چیزا برا من رویا بود بعد بهم میگه حسود نباش آخه چه حسادتی وقتی فرق میزاری!یک ماهه سر یه جر بحث کوچیک زدی بلاکم کردی بابام رو هم پر میکنه چون سادست باور میکنه هیچ کدوم بهم زنگ نمیزنن من واکنشم چی باشه؟رفته گفته مریم حسودیش به مونا(آجیم میاد)
ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
بابام آدم ساده و به شدت دهن بینیه و خیلیم زن ذلیله خواهرمم ۱۷ سالشه بچست سنی نداره مادرم اونو هم قان ...
چطور موقع شوهر کردن سن داره
اینکه عقلش برسه کی راست میگه کی دروغ میشه بی عقل؟
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
حتی رفت وآمد و هم شروع کردی کاملا محتاط باش و زیاد نرو و بیا
اهان پس همونه .میترسه خواهرت عقب بکشه .بخاطر اونه همش از شوهر اون تعریف وتمجید که یه وقت خواهرت نگه ...
خب منم بزور دادن پس چرا برا من نمیترسن؟با حالی که شوهر اون از همه چیه همسر من سر تره کلا پدر مادرم دوتا شیادن بدبختمون کردن نذاشتن به آرزو هامون برسیم ولی بازم شوهر آجیم آروم تره چرا برا من نترسیدن؟چون از آجیم میترسن و همیشه زبونش سرشون دراز بوده ولی من ن💔
ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚