2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خونمو ببینین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7109 بازدید | 147 پست

وسیله برقی هات رو از  جا دکوری ها بردار  بذار داخل کابینت . پا سماوری رو بذار کنار سماورت 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوله های روی جا کلیدی رو هم بردار لطفا😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم خفه میشم اشپزخونه شلوغ باشه همشونو جمع کردم

منم برداشتم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
منم بهش گفتم

آره وسایلش و خونش قشنگه حیفه بد چیده بشه 😊

حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و  بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕

رخت آویز و نردبون جاش تو تراسه دلبندم😃

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

جهزیه عروسه؟

اون نردبون چیه  بردار

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
آره وسایلش و خونش قشنگه حیفه بد چیده بشه 😊

خدا خیرت بده با امضات دلمو شاد کردی   

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖