😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوشبحالت چه خونه خوبی داری برا منم دعا کنید یه همچین خونه ای بخرم
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕