مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 عنوان یه سوال از خانومای بارداری که گودی کمر دارن،اگه ممکنه بیاین 4499 بازدید | 36 پست من گودی کمر دارم..میخوام برای بارداری اقدام کنم گودی کمرتون بیشتر نشده؟کمر درد ندارین؟شکم بند بارداری تاثیر داره که گودی بیشتر نشه؟این مسئله خیلی نگرانم کرده تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱 1398/10/29 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 منم داشتم...شکمبندطبی پاک سمن خریدم ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8955 من اول بارداریمه گودی کمر دارم زیاد سر پا وایسم کمر درد میگیرم.موثع خوابم حتما باید چیزی زیر زانوم باشه عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
ملوچک_نازار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 34034 من داشتم بعد زایمان زیاد نشد ولی شکم بند بزن اگه اذیت شدی
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 من داشتم الان تا تقی به توقی میخوره کمر درد میگیرم وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 زیاد که نشد کمربند هم.نبستم اصلا مشکلی که ایجاد نمیکنه 🤨 هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 منم داشتم...شکمبندطبی پاک سمن خریدم گودی کمرتون دیگه بیشتر نشد؟به خاطر بستن کمر بند؟ تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1592 عزیزم تروخدا درمان کن بعدباردارشواخه بعدش هیچ راهی نیسمن کمردرد داشتم باوجود سن کمم الان باردارم اونقد درد کمرداشتم ودارم کنگو صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 گودی کمرتون دیگه بیشتر نشد؟به خاطر بستن کمر بند؟ نه ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 زیاد که نشد کمربند هم.نبستم اصلا مشکلی که ایجاد نمیکنه 🤨 کمر درد نداشتین؟از این گودی کمر خسته شدم دیگه. تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 عزیزم تروخدا درمان کن بعدباردارشو اخه بعدش هیچ راهی نیس من کمردرد داشتم باوجود سن کمم الان باردارم ... آخه چطوری میشه درمان کرد..فقط ورزش هست یه چنتایی که بعید میدونم خیلی تاثیر داشته باشهشما کمر دردت در اثر گودی کمرت هست؟ تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51833 عزیزم تروخدا درمان کن بعدباردارشو اخه بعدش هیچ راهی نیس من کمردرد داشتم باوجود سن کمم الان باردارم ... اخیچند هفته ای؟چند سالته؟
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 کمر درد نداشتین؟از این گودی کمر خسته شدم دیگه. کمردرد چرا داشتم الانم دارم😂ولی تو بارداری همه کمر درد دارن فرقی نمیکنه....اتفاقا من گودی کمرم رو دوست دارم چون لباس زیباتر تو تن میشینه اندام بهتر دیده میشه ولی دردسر کمر درد هم داره 😁 هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1592 اخی چند هفته ای؟ چند سالته؟ ۲۴ سالمهالان ۳۳ هفته مناگفته نمانداستراحت مطلقم 😞 صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 من اول بارداریمه گودی کمر دارم زیاد سر پا وایسم کمر درد میگیرم.موثع خوابم حتما باید چیزی زیر زانوم ب ... منم انشالله باردارشم.اولین بارداریمهاما نگرانم کمر درد داشته باشم و گودی کمرم هم بیشتر بشه تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱