مهراجان مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 عنوان یه سوال از خانومای بارداری که گودی کمر دارن،اگه ممکنه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 4499 بازدید | 36 پست من گودی کمر دارم..میخوام برای بارداری اقدام کنم گودی کمرتون بیشتر نشده؟کمر درد ندارین؟شکم بند بارداری تاثیر داره که گودی بیشتر نشه؟این مسئله خیلی نگرانم کرده تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱 1398/10/29 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1592 آخه چطوری میشه درمان کرد..فقط ورزش هست یه چنتایی که بعید میدونم خیلی تاثیر داشته باشه شما کمر ... هم گودی کمرهم خود بارداری باعث کمردرد میشهی مقداریش طبیعیه صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8955 منم انشالله باردارشم.اولین بارداریمه اما نگرانم کمر درد داشته باشم و گودی کمرم هم بیشتر بشه بخوای نخواب کمر درد رو میگیری.شکم بند ببند ان شالله وقتی شکمت بزرگ شد عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51833 ۲۴ سالمه الان ۳۳ هفته م ناگفته نمانداستراحت مطلقم 😞 بیلامتیسنت که کم نیس دخترچرا استراحت مطلقی؟ به خاطر کمرت؟وزنت چقد زیاد شده؟گودی کمرت بیشتر شده یا ثابته؟
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 کمردرد چرا داشتم الانم دارم😂ولی تو بارداری همه کمر درد دارن فرقی نمیکنه....اتفاقا من گودی کمر ... من اندامم خوبهکمرم باریکه و گودی کمر هم قشنگ تر کرده اندامم رولباس تو تنم قشنگهولی خب خیلی از لباسها هم از پشت باید درزشون رو باز کنم بدم خیاط تنگ کنه تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 ۲۴ سالمه الان ۳۳ هفته م ناگفته نمانداستراحت مطلقم 😞 به خاطر کمر درد استراحت مطلق هستی؟ تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1592 بیلامتی سنت که کم نیس دختر چرا استراحت مطلقی؟ به خاطر کمرت؟ وزنت چقد زیاد شده؟ گودی کمرت بیشتر ش ... منظورم این بود۳۰ ب بالا نیستم عزیزم یا مثلا بچه دوم سوم وزنم هیچی تازه ۳ کیلواضافه کردم این سری ک رفتمن گلم،دردای زایمان داشتم،امپول واینا استفاده میکردمالانم دهانه رحمم بازشده یکم صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51833 من اندامم خوبه کمرم باریکه و گودی کمر هم قشنگ تر کرده اندامم رو لباس تو تنم قشنگه ولی خب خیلی از ... چند هفته ای؟
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51833 منظورم این بود۳۰ ب بالا نیستم عزیزم یا مثلا بچه دوم سوم وزنم هیچی تازه ۳ کیلواضافه کردم این س ... چه کم زیاد شدی این خوبهوزنه نینی چقدر شده؟شکمت کوچکه؟
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 من اندامم خوبه کمرم باریکه و گودی کمر هم قشنگ تر کرده اندامم رو لباس تو تنم قشنگه ولی خب خیلی از ... خب منم همین مشکل رو دارم تو لباس همیشه وقتی خیاط لباس میدوزه برام میگه این گودیتم دردسریه 😂نگران بارداریت نباش همه کمر درد دارن نباید زیاد سرپا بمونی زیادی بشینی ..اگه خواستی میتونی کمربند هم ببندی هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1592 به خاطر کمر درد استراحت مطلق هستی؟ ن عزیزمبخاطر درد و... صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1592 چه کم زیاد شدی این خوبه وزنه نینی چقدر شده؟ شکمت کوچکه؟ اره همه میگناخه اولش ۴ کیلو کم کردم...وزنشم دکترگف طبیعیه تا الانشکمم الان در حد ۴ ماهه س،تا ۶ ماهمم تمام شداصلا معلوم نبود باردارم تولباسام صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 چند هفته ای؟ فعلا اقدام نکردم..میخوام این ماه اقدام کنمنگران اینم که باردارشم گودی کمرم بیشتر بشه تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51833 اره همه میگن اخه اولش ۴ کیلو کم کردم... وزنشم دکترگف طبیعیه تا الان شکمم الان در حد ۴ ماهه س، تا ... اگه از بارداریت عکس داری بده ببنیم
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51833 فعلا اقدام نکردم..میخوام این ماه اقدام کنم نگران اینم که باردارشم گودی کمرم بیشتر بشه انشالا بسلامتی
مهراجان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2669 خب منم همین مشکل رو دارم تو لباس همیشه وقتی خیاط لباس میدوزه برام میگه این گودیتم دردسریه 😂نگران با ... دقیقا مثل منخیاط به منم همینو میگهبا وجود اینکه بعد که لباس آماده شد تو تنم قشنگ میشهولی خودم خستم دیگع ازش تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱