2777
2789
عنوان

یه سوال از خانومای بارداری که گودی کمر دارن،اگه ممکنه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4499 بازدید | 36 پست
آخه چطوری میشه درمان کرد.‌‌‌‌‌.فقط ورزش هست یه چنتایی که بعید میدونم خیلی تاثیر داشته باشه شما کمر ...

هم گودی کمر

هم خود بارداری باعث کمردرد میشه

ی مقداریش طبیعیه 

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
منم انشالله باردارشم.اولین بارداریمه اما نگرانم کمر درد داشته باشم و گودی کمرم هم بیشتر بشه

بخوای نخواب کمر درد رو میگیری.شکم بند ببند ان شالله وقتی شکمت بزرگ شد

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمردرد چرا داشتم الانم دارم😂ولی تو بارداری همه کمر درد دارن  فرقی نمیکنه....اتفاقا من گودی کمر ...

من اندامم خوبه

کمرم باریکه و گودی کمر هم قشنگ تر کرده اندامم رو

لباس تو تنم قشنگه

ولی خب خیلی از لباسها هم از پشت باید درزشون رو باز کنم بدم خیاط تنگ کنه

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
بیلامتی سنت که کم نیس دختر چرا استراحت مطلقی؟ به خاطر کمرت؟ وزنت چقد زیاد شده؟ گودی کمرت بیشتر ش ...

منظورم این بود۳۰ ب بالا نیستم عزیزم یا مثلا بچه دوم سوم 

وزنم هیچی تازه ۳ کیلواضافه کردم این سری ک رفتم

ن گلم،دردای زایمان داشتم،امپول واینا استفاده میکردم

الانم دهانه رحمم بازشده یکم

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
من اندامم خوبه کمرم باریکه و گودی کمر هم قشنگ تر کرده اندامم رو لباس تو تنم قشنگه ولی خب خیلی از ...

خب منم همین مشکل رو دارم تو لباس همیشه وقتی خیاط لباس میدوزه برام میگه این گودیتم دردسریه 😂نگران بارداریت نباش همه کمر درد دارن نباید زیاد سرپا بمونی زیادی بشینی ..اگه خواستی میتونی کمربند هم ببندی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
به خاطر کمر درد استراحت مطلق هستی؟

ن عزیزم

بخاطر درد و...

چه کم زیاد شدی این خوبه وزنه نینی چقدر شده؟ شکمت کوچکه؟

اره همه میگن

اخه اولش ۴ کیلو کم کردم...

وزنشم دکترگف طبیعیه تا الان

شکمم الان در حد ۴ ماهه س،

تا ۶ ماهمم تمام شداصلا معلوم نبود باردارم تولباسام

خب منم همین مشکل رو دارم تو لباس همیشه وقتی خیاط لباس میدوزه برام میگه این گودیتم دردسریه 😂نگران با ...

دقیقا مثل من

خیاط به منم همینو میگه

با وجود اینکه بعد که لباس آماده شد تو تنم قشنگ میشه

ولی خودم خستم دیگع ازش

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱