2777
2789
عنوان

خانومایی ک ازدواج موفق دارند بیاین بگین با همسرتون کجا آشنا شدید.

| مشاهده متن کامل بحث + 4502 بازدید | 224 پست
یعنی با هردوتاشون ازذواج کردی یا چیحوری ی نفر هم پسرعمه میشه هن پسردایی اهان داییت عمتو گرف😂 پس& ...

خسته نباشی چقد فکرکردی 😀

آره هم پسرداییمه وهم پسرعممه خخخ داییمـ باعمم مزدوج شدن😂

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دانشگاه با یه نفر دوس شدم اما به جای خوبی ختم نشد 1001ی مشکل داشت. بقیه پسرا هم همه کوچولو و کم ...

قبل اینکه آشنا بشی بشین دو دو تا کن ببین اینی که باهاش میخوای شروع کنی به درد ازدواج میخوره یا نه مثلا شغل داره ، قصد ازدواج داره یا از اونجاست که برا عشق و حال میخواد ؛ بزا راستش رو بگم اولین بار توو نت آشنا شدیم دیدم کارش خوبه سنش هم بالاست وقت ازدواجشه منم اوون موقعه دانشجو بودم باهاش داخل دانشگاه قرار گذاشتم خلاصه دیدیم و یه سال حرف زدیم بعد ازدواج ؛ منتظر نباش این و اوون واست کسی رو پیدا کنن خودت زرنگ باش اولش ببین اصلا این طرف قصد ازدواج داره یا مثل پسر نونورهای امروزی اهل عشق و حاله بعدش شروع کن 

هجده سال بعد از فارغ التحصیلی همدیگه رو توی گروه دانشگاه دیدیم

18 سال بعد مگه گروه دانشگاهتون پابرجا یود؟! 

من از اولم نرفتم تو گروه دانشگاه 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
پسر دوست بابام بود باهم‌دوست شدیم ۴-۵ ماهی بعدشم به‌خونوادش‌گفت و‌اومدن خواستگاری

چه خوب. مسئله اینه با هرکی دوس میشم قصد ازدواج نداره 

یا 2.3 سال باید دوست بمونیم

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...