2777
2789
منم عربم ولی عید رو میگیریم..هر روز ک تنمون سالم باشه اون روز عید..

واقعا

اره شنيدم بعضيا ميگيرن

بسلامتي

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍
نه والله ما اهميت نميديم كي گفته بازار پر ميكنن خوزستان هميشه بازاراش بي نهايت شلوغه چه عيد چه روز ...

بله من میگم

عربا منتظرن یه عیدن بازار برن خرید کنن 

خداییش نگید اهمیت نمیدید

وسط عربا داریم زندگی میکنیم

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اسلام ١٣ هزار سال قبل بوده خوب برامون بي معنيه سال عوض ميشه اتفاق خاصي ك نمي افتاده نميخوا ...

من جایی حدیثی دیدم که پیامبر نو شدن سال و امدن بهار رو به حضرت علی تبریک گفته بودند حتی برغی پیامبر هم اهمیت داشته نوروز

بله من میگم عربا منتظرن یه عیدن بازار برن خرید کنن  خداییش نگید اهمیت نمیدید وسط عربا داریم ...

من خودم عربم

چرا عزيزم داري حرف زور بهم ميزني

ما نه خودمون

نه اطرافيانمون

نه محله و دور و برش نه كسايي ك ميشناسيم نميگيريم

خالا شما ميگيرين دليل نميشه همه مثل هم باشن

ما به عيد فطر اهميت ميديم

یادش بخیر بچگی چقدر ذوق داشتم. الان چی. روزا رو میگذرونم فقط. فرقی نمیکنه برام کی عید میشه 😐

یادمه دوهفته ب عید از ذوق شبا خوابم نمیبرد 😔

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
یه اشنای عرب داریم اهوازی هستن، هم فطر براشون خیلی مهمه و هم نوروز، خیلی هم عالی پذیرایی میکنن ، این ...

😍😍😍

چقدر بعضیا بی ذوقن 

من هنوز نخریدم ولی خیلی چیزا احتیاج دارم بگیرم 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها نظرتون درباره این چیه برای دختر هفده هجده ساله؟

اصلا قشنگه؟

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×