2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اسلام ١٣ هزار سال قبل بوده خوب برامون بي معنيه سال عوض ميشه اتفاق خاصي ك نمي افتاده نميخوا ...

همچین میگه عیدنوروز اتفاق خاصی نمیوفته ک انگار عید فطر میشه کلی اتفاقای جالب و هیجان انگیز برات اتفاق میوفته،خب حالا میبینی ک تو بابقیه فرق داری فقط پس ب خودتون بخندین😏

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
کت و شلوار برای مهمونی البته باچادر😉تو خونه ام شومیز و دامن

شومیز و دامن چجوری میشه بگین منم بخرم

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
شومیز و دامن چجوری میشه بگین منم بخرم

یعنی چی چ طوری میشه🤔🤨میشه بلوز با دامن دیگه من دامن میدی میپوشم شومیزم تا روی باس ن حالا دامنت میخواد فوت باشه یا راسته دیگه سلیقه ایه شومیزتم همینطور

یادمه دوهفته ب عید از ذوق شبا خوابم نمیبرد 😔

وای لباسای عیدمو میذاشتم کنار بالشم صب  زود پا میشدم میپوشیدم

مثلن اگه ده روز قبل عید اون لبلسارو خریده بودم

هر روز یبار میپوشیدم🙃

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
عزيزم اسلام ١٣ هزار سال قبل بوده خوب برامون بي معنيه سال عوض ميشه اتفاق خاصي ك نمي افتاده نميخوا ...

وقتی سال نو میشه هر کشوری مراسم خاص خودشو داره از چین و مصر و ایران و کشورهای اروپایی و آمریکایی 

حتی توی بعضی کشور ها با تیکه نون به در و دیوار خونشون میزنن که خاطرات و اتفاقات بد بره و خوبی بیاد یه حالت نمادین داره و رسم و رسومات بسیاررررر متفاوت که جاش نیست اینجا بگم خنده دار حرف شما هست که به سنت یک جهان میخندید

میگن چشام سگ داره   
یعنی چی چ طوری میشه🤔🤨میشه بلوز با دامن دیگه من دامن میدی میپوشم شومیزم تا روی باس ن حالا دامنت میخ ...

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

سلام اسلام ۱۳هزار سال قبل بوده؟یا ۱۴۰۰سال؟

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست
خیلی قشنگ میشه😍یه شومیز ک تا بالای باس ن باشه و یه دامن میدی با جوراب شلواری

اره حجابشم کامله😁فرستادم بالا