2777
2789
چه عجیب اخه بلاخره شماهم جزو ایرانین،عید نوروز از باستان بوده چطور شما  سم ندارین؟شاید بعد اسلا ...

عزيزم اسلام ١٣ هزار سال قبل بوده

خوب برامون بي معنيه

سال عوض ميشه

اتفاق خاصي ك نمي افتاده

نميخوام بي احترامي كنم يا چيزي ولي خب خيلي به عيد نوروز هم ميخنديم

برامون فوق العاده بي اهميته

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربا  به عید نوروز اهمتی نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!اینا ک بازار رو پر میکنن همش منم  ا ...

نه والله ما اهميت نميديم

كي گفته بازار پر ميكنن

خوزستان هميشه بازاراش بي نهايت شلوغه چه عيد چه روز معمولي

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍
بله عربيم و اين عيد واسمون نقش سال نو شدنه حتي تبريكم نميگيم و مهم عيد اصلي مسلمانان واسمون

منم عربم ولی عید رو میگیریم..هر روز ک تنمون سالم باشه اون روز عید..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزيزم اسلام ١٣ هزار سال قبل بوده خوب برامون بي معنيه سال عوض ميشه اتفاق خاصي ك نمي افتاده نميخوا ...

عروس عموم ابادانیه هرسال دوهفته عید رو میره خونه مادرش آبادان...والله لنج رو آب بزنو بکوب دارن فقط عراقی ها عید فطر میگیرن با ترکیه

عزيزم اسلام ١٣ هزار سال قبل بوده خوب برامون بي معنيه سال عوض ميشه اتفاق خاصي ك نمي افتاده نميخوا ...

یه اشنای عرب داریم اهوازی هستن، هم فطر براشون خیلی مهمه و هم نوروز، خیلی هم عالی پذیرایی میکنن ، اینجوری هم نیستن که بخندن به نوروز و تبریک هم نگن  

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم