2777
2789

اولش اون خانوم کوچولو و نوشتم که مصلا من خیلی معروفم تو سایت😐😂

خب خب جونم براتون بگه کههه من الان موهام تا نافمه و تقریبا پر از موخوره😑دلم یه تغییر اساسی میخواد ،میخوام موهام و پسرونه بزنم چون الان مد شده و همه ی هم سنامم موهاشون و پسرونه زدن(الان یه عده میان میپرسن چند سالته مگه😑) ، اما خب بدیشم اینه که من رشد موهام خیلی کمه و اگه پسرونه بزنم ۵ سالی طول میکشه تا برگرده به اندازه ی الان ،اما موهام پر از موخوره شده و دلم تغییر میخواد😑😖حالا بنظرتون چه کنمممم؟؟

تعداد رای : 30
نظرسنجی
کوتاه پسرونه😜
17
56%
همینی که هست
13
43%
~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته مگه😂😂

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

خب تا شونه هات بزن اگه نگرانی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

آی لاویو درخواست دوستی 😂😂😂😂🖐🖐🖐🖐

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
خورد کوتاه کن اما پسرونه نزن

خرد اصلا بهم نمیاد ، چند سال پیش خرد کوتاه کردم اصلا بهم نیومد اما بچه بودم پسرونه میزدم بهم میومد

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

اون قسمتایی که موخوره داره رو کوتاه کن.. یا میتونی بری آرایشگاه دستگاه موخوره گیر استفاده کنه برات ... به نظرم اونایی که موهاشونو بلند میکنن باید واسش وقت بذارن و بهش حسابی برسن

ماسک مو و ویتامین e حتما مصرف کن

نه که حرفی نباشه ، هست ... ولی گفتن و نگفتنش فرق نداره 
موخوره هاشو بگیر

چند سال پیش موهام و تیکه ای و خرد کوتاه کردم الان هر تیکه ی موهام موخوره‌س 😂😖