2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم رانندگی کنم!!!!!!!

6253 بازدید | 78 پست

یعنی داغونم

هیچی به این اندازه رو مخم نیست

10 ساله گواهینامه دارم

یه بارم نتونستم تنها بشینم پشت فرمون

مربی میگه تو هیچ مشکلی نداری

ولی وقتی میشینم پشت فرمون اصلا انگار هنگ میکنم

دیر ترمز میکنم

انگار هرچی بلدم فراموشم میشه باید یکی بگه چیکار کنم

انگار خنگ میشم

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاری که من کردمو بکن بخدا ترست میریزه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
همه خانمای فامیل خودم و شوهرم رانندگی میکنن حتی پیرزناشون فقط منم که ماشین در خونست و با اسنپ میرم ...

منم مثل تو هستم ۱۳ساله گواهینامه گرفتم .جدیدا میریم شهرستان تو ظهر که کسی نیست میشینم ولی تنها

خانمی چون پشت فرمون نمیشینی اینجوری تصور میکنی چندبار بشینی پشت فرمون همه چی دستت میاد.

به رانندگی اموزشی اکتفا اصلا نکن باید خودت پشت فرمون بشینی اونم تنها 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
هر روز برو بیرون جاهای شلوغ کمکم یاد میگیری

وقتی کسی کنارمه خوب رانندگی میکنم

ولی اگر تنها باشم هنگ میکنم

اصلا دست و پام یخ میکنه و خنگ میشم

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
وقتی کسی کنارمه خوب رانندگی میکنم ولی اگر تنها باشم هنگ میکنم اصلا دست و پام یخ میکنه و خنگ میشم

باید تنها بری تا یادبگیری خیلی اروم‌برو

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...