2777
2789

سلام حدود 18-19 تومن پول دارم میخام ماشین بخرم اما نمیدونم کدوم؟کمک کنین

ام وی ام 110 سه سیلندر بهتره  یا پراید؟ از لحاظ فروش راحت در اینده ، هزینه نگهداری و ...چون ام وی ام میشه مدل 84-85 خرید اما پراید نهایت 83 و کم 84 که البته میگن شاسی ها خورده و ممکنه به خرج افتاده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام وی ام فروشش یکم سخته،،وماشین خوبیه،کم مصرفه.نرمه توجاده...پرایدم که انچه که عیان است چه حاجت به بیان است😊

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
از پراید خیلی گرونتره.ولی در حد ماشینهای خارجی نیست.قطعاتش گیر میاد ولی تعمیرکار خودشو میخواد.چون کل ...

اخه میگن ماشینای خارجی قطعاتش گرون هست اما خیلی کم خراب میشن مثل ماشین پراید نیست که به خرج بیفته هرروز یکجاشو باید ببرم درست کنم

ازون لحاظ زود به زود خراب میشد یا نه؟

چون مدلاشونم پایینه دیگه

عزیزم بالاخره چی گرفتی؟راضی بودی؟

عزیزم پراید گرفتم و خدا رو شکر ماشین خوبی بود..اما حدود 1-1.5 ماه بیشتر نداشتمش..اما با همون ترسم از رانندگی ریخت..اسممون برای ماشین دراومد اون رو فروختم پیش فروش ماشین دادم که بقیشو موقع تحویل بتونم اماده کنم..چون مزه رانندگی زیر دهنم رفته بود دیگه با ماشین شوهرم مینشستم و شوهرم که تا قبل خرید پراید بهم ماشین نمیداد بعدش ماشینش رو میداد چون دید کم و بیش میتونم پشت فرمون بشینم