2777
2789
عنوان

بهترین زمان ختنه نوزاد چند ماهگیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 239 پست
عزیزم تو دین مسلمونا ھس شما بگو رسم غلط.....یا ھرچی ک میدونی....من و یا افراد مسلمون ترجیح میدیم این ...

منم همینو میگم میگم این ی رسمه ی تصمیم فرهنگیه بیشتر تا ی تصمیم پزشکی باشه. ممکنه باعث کاهش احتمال ابتلا ب عفونت بشه. ولی دیگه اونا ک ختنه نکردن لزوما مریص نیستن یا رشدشون ناقص نشده😩

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كي گفته غير قانونيه؟؟؟  من امريكا زندگي ميكنم دكتري كه بچمو ختنه كرد امريكايي و مسيحي بود اما ...

دوستم المانه بچه شو نتونست ختنه کنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
تمام علما و  دکترای اورولوژ و جراح عمومی که موافق ختنه هستن باید بیان پیش بعضی ما نی نی سایتیا ...

چه قدر بده جای مطالعه از منابع درست دست میزنیم به مسخره کردن و حرف الکی زدن، 

ختنه باعث کم شدن لذت جنسی و زود انزالی هم میشه اگه اشتباه انجام شه که مشکلات اساسی دیگه ای به وجود ...

اشتباه فکرمیکنی عزیزم.کاملا حرفت برعکسه

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
منم همینو میگم میگم این ی رسمه ی تصمیم فرهنگیه بیشتر تا ی تصمیم پزشکی باشه. ممکنه باعث کاهش احتمال ا ...

سرطان الت سرطان خیلی نادریه و پیش گیری عفونت هاش هم بیشتر مال پیش گیری عفونت هم جنس گراهاس! من توی این مقاله ها خوندم 

زن =مرد
اگه میشه لینکشو بفرستین ببینم واسه رابطه که مشکلی ایجاد نمیکنه واسه زیبایی هم به نظرم باید هر کسی ...

مدیون بچه ات هستی اگر بری بهش واکسن بزنی 

بدن بدنه، هیچ ربطی هم به کار زیبایی و غیر زیبایی نداره

لطفا بهش احترام بگذار تا بزرگ بشه ببینه آیا برای بدنش واکسن بزنه یا نه

دوستم المانه بچه شو نتونست ختنه کنه

احتمالا بيمارستاني كه بستري شده مال مسلموناي دين گريز بوده 😁😁 

ما تو اروپا و كانادا هم فاميل داريم ولي همشون ختنه كردن 

من وقتي واسه زايمان بستري شدم نرسي كه داشت پروندمو تكميل ميكرد بعد از اطلاعاتي كه درمورد خودم ازم گرفت پرسيد دوس دارين پسرتونو همينجا ختنه كنين گفتم بله بدون اينكه حتي بدونه ما مسلمونيم  

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
شمافرمودید همسرم خاطره خوبی نداره ازختنه درست؟؟؟ چندسالگی مگه ختنه کردن یکی قبلا توسایت بودایشون ه ...

نه. اصلا یادش نمیاد. خاطره ای ازش نداره. از این ناراحته که چرا پدر مادرش به جای اون تصمیم گرفتن و نگذاشتن خودش انتخاب کنه

زن =مرد
مدیون بچه ات هستی اگر بری بهش واکسن بزنی  بدن بدنه، هیچ ربطی هم به کار زیبایی و غیر زیبایی ندا ...

چه مقایسه های مزخرفی می کنید. واکسن باعث جلوگیری از بیماری مرگبار میشه!!!! ختنه چی؟! کاش یکم سواد بحث داشتیم و به هر مغالطه ای برای توجیه باورمون متوسل نمی شدیم!!!!!!! 

زن =مرد