2777
2789

😐

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

از نظر من بچه اول ۳ ساله شد  اقدام کنی خیلی خوبه

آخه  فاصله بچه های من ۳ سال و ۷ ماه  

واقعا خوب بود و هست

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه ک

خودمون یهو بعد اون شلوغی بچه ها تنها میشیم و. دلمون میگیره پس بهتره کمی فاصله داشته باشن تا وقتی یکیش رف عادت کنیم کم کم به صدای کم تو خونه 

خدایاشکرت
خودمون یهو بعد اون شلوغی بچه ها تنها میشیم و. دلمون میگیره پس بهتره کمی فاصله داشته باشن تا وقتی یکی ...

نه بابا اتفاقا دوتایی حال میده بعد سالها بچه داری

من دخترام فاصلشون دو سال و نیمه دوس دارم باهم عروسشون کنم ان شاالله بعد با همسرم بریم خوشگذرونی😍

الهی ...همه تووووووو

به نظرم  8 سال خوب باشه یعنی بچه اول رفت کلاس دوم بچه دوم دنیا بیاد تازه کلا مخالف بچه دومم ولی واسه تنهایی بچه اولی و آینده که خودمون یهو تنها نشیم

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
نه بابا اتفاقا دوتایی حال میده بعد سالها بچه داری من دخترام فاصلشون دو سال و نیمه دوس دارم باهم عرو ...

با دختراتون نمیتونید برید خوشگذرونی؟😕

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
خودمون یهو بعد اون شلوغی بچه ها تنها میشیم و. دلمون میگیره پس بهتره کمی فاصله داشته باشن تا وقتی یکی ...

به نظر من توی این مورد باید صلاح بچه ها رو هم در نظر بگیریم

تفاوت سنی بالای 5 سال برای خود بچه ها خوب نیست

من هنوز بچه دار نشدم 

ولی میخوام دو تا بچه با فاصله 3 سال بیارم تا بچم مثل من کودکی شادی داشته باشه . تنها بزرگ نشه

تلاشمو میکنم تا هم جنس هم باشند. وقتی مادر میشیم باید به فکر بچه هامونم باشیم.

به نظرم  8 سال خوب باشه یعنی بچه اول رفت کلاس دوم بچه دوم دنیا بیاد تازه کلا مخالف بچه دومم ولی ...

فاصله سنی 8 سال ؟

چه تاثیری توی تنهایی بچه ها داره ؟

یکیشون مدرسه میره یکی داره شیر میخوره

یکیشون توی سن بلوغه اون یکی داره تازه با سواد میشه

نهایت  توی 30 سالگی بدرد هم بخورند