2777
2789
عنوان

بهترین زمان بارداری دوم چند سالگی بچه اوله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4409 بازدید | 17 پست
از نظر من بچه اول ۳ ساله شد  اقدام کنی خیلی خوبه آخه  فاصله بچه های من ۳ سال و ۷ ماه &nbs ...

بچه اولتون حسودی نداشت؟خودتون سختتون نبود،؟من اولیم سه سال و نه ماهشه و دومیم یک ماهشه.اولیم حسودی داره.و خودمم سختمه و گریه میکنم

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز
بچه اولتون حسودی نداشت؟خودتون سختتون نبود،؟من اولیم سه سال و نه ماهشه و دومیم یک ماهشه.اولیم حسودی د ...

نه دختر بزرگم خیلی خوب بود و خودمونم کاری نمیکردیم که به خواهر کوچولوش حسودی کنه 

بچه رو زیاد بقل نمیکردیم  و اگه میخواستیم بقل کنیم اول  بزرگه رو بقل میکردیم یا توی کارای خواهرش شریک ش میکردیم  که مثلا برا خواهرت  لباس بیار یا پوشک

یا شعر هایی که بلد بود و میخواستیم برا خواهرش بخونه 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من فاصله سنی مهم نیست ...نوع تربیت ما مهم هست که وقتی بزرگ شدن پشت هم باشن و در شادی و غم کنار هم باشن ....نه اینکه بزرگ بشن و هر کی بره برای خودش و از حال و روز هم خبری نداشته باشن...وگرنه دو سال و سه سال و هشت سال چه فرقی داره 

.