2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا اول انقدری که میگن سخت نیس

دوما بزرگ میشن زوده زود

سوما همبازی میشن کافیه الکی حساسیت بخرج ندی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

ااا منم یه دختر دارم میخوام اقدام کنم ولی نمیدونم میتونم تاب بیارم چون اولیو سز کردم و داغونمممممم دخترم یکسال ۶ ماهشه.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

خوبه...باهم خیلی دوست تر میشن خیلی بیشتر همو درک میکنن البته خب تا عقلاشون برسه دعوا هم میکنن ولی از حدود ۵ سالگی به بعد بیشتر دوست میشن تا رقیب...راه همو ادامه میدن از هم تقلید میکنن...برای توام یه ذره سختی داره ولی میگذره...

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...