2777
2789
عنوان

خواهرم😥

271 بازدید | 19 پست

خانما میشه واسه خواهرم یک صلوات بفرستید برای بچه دار   شدنش خیلی ناراحته  همش میترسم افسردگی بگیره ۸ ساله ازدواج کرده و عاشق بچه است دو بار ای وی اف کرده با کلی درد و تزریق امپول و یه بارم ای یو ای و بعد هم یکبار خودش حامله شد و در نهایت ناباوری تو هفته ۲۹ بچشو از دست داد خیلی براش ناراحتم وقتی میبینم با هزار امید بیبی چک میزاره و خبری نیست لطفا براش دعا کنید😭😭

براش دعا کردم صلوات فرستتادم تو هم برا من دعا کن😭😭😭

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

اخی خواهر مهربون بمیرم برات اشاالله که بار دار میشه به لطف خدا  

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

دعا کردم به زودی بیبی چکشون مثبت شه و بدون هیچ مشکلی یه بچه ی سالم به دنیا بیارن 

خدا جون ازت میخوام هیچ مادری رو که آرزو به دل داشتن فرزندی هست رو حسرت به دل نزاری و بدون زجر و سختی اونا رو به خواسته ی دلشون برسونی

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
براش دعا کردم صلوات فرستتادم تو هم برا من دعا کن😭😭😭

براتون دعا کردم طعم مادر شدنو به زودی بدون هیچ سختی و مشکلی بچشید 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

عزییییزم دعات همیشه مستجاب باشه 💜💜💜

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

منظورم همه ی دعاهاته برات صلوات فرستادم