2777
2789
عنوان

بیبی چک

303 بازدید | 30 پست

سلام 

دهمین ماه بازم نشد😞  

بازم خداروشکر انشاءالله ماه بعد بیبی مثبت بزارم♥️

لطفا برای همه ی منتظرا دعا کنین به خصوص اونایی که خیلی ساله منتظرن انتظار خیلی سخته💔

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

منم دهم بهمن موعدمه و  کلومفین خوردم انشالله هردو باردار بشیم بزودی😢

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دهم بهمن موعدمه و  کلومفین خوردم انشالله هردو باردار بشیم بزودی😢

انشاءالله عزیزم

منم این ماه لتروزول خورده بودم

امیدوارم تو مامان شده باشی🥰

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
الهی همه منتظرها تا پایان امسال دلشون شاد بشه ، منم در کنار همگی

انشاءالله😍

شما مشکل خاصی که ندارید؟

نه عزیزم

فقط کمی عفونت🙄

انشاءالله عزیزم منم این ماه لتروزول خورده بودم امیدوارم تو مامان شده باشی🥰

بعید میدونم فولیم روز13پریودی 16و15تخمدوت چپ بود راستمم13/12/11

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
انشالله ماه بعد من عقب انداختم ولی منم این ماه حامله نیستم انشالله هم منتظرت این ماه ماه آخر انتظارش ...

خدا خودش به هممون رحم کنه

غصه ی دل خودمو ندارم شوهرم خییییلی غصه میخوره 😭

نه عزیزم فقط کمی عفونت🙄

هنوز وقتش نشده مامان بشیم ،انشاالله خدا به زودی ما رو هم میبینه ، منم دو ماهه اقدامم ،این ماه خدا خدا میکردم پریود نشم ، تو این دو ماه پری هامم دردناکتر شدن نمیدونم چرا!!!

من اگ ی روزببینم بی بی چکم مثبت شده فک کنم ازخوشحالی سکته کنم.اسی جان ایشاا...دامنت سبزبشه گلم😍

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
بعید میدونم فولیم روز13پریودی 16و15تخمدوت چپ بود راستمم13/12/11

دورت چند روزست؟

من کلا یه فولیکول داشتم روز ۱۱ با سایز ۱۷ که روز تخمک گذاریم سایزش میشد ۲۱😐

خدا خودش به هممون رحم کنه غصه ی دل خودمو ندارم شوهرم خییییلی غصه میخوره 😭

داخل همه چیز حکمتی هست ک ما نمیدونیم فقط بهش پافشاری میکنیم شاید کلیشه ایی باشه ولی واقعا درست