2777
2789
عنوان

بیبی چک

300 بازدید | 30 پست

سلام 

دهمین ماه بازم نشد😞  

بازم خداروشکر انشاءالله ماه بعد بیبی مثبت بزارم♥️

لطفا برای همه ی منتظرا دعا کنین به خصوص اونایی که خیلی ساله منتظرن انتظار خیلی سخته💔

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

منم دهم بهمن موعدمه و  کلومفین خوردم انشالله هردو باردار بشیم بزودی😢

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دهم بهمن موعدمه و  کلومفین خوردم انشالله هردو باردار بشیم بزودی😢

انشاءالله عزیزم

منم این ماه لتروزول خورده بودم

امیدوارم تو مامان شده باشی🥰

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
الهی همه منتظرها تا پایان امسال دلشون شاد بشه ، منم در کنار همگی

انشاءالله😍

شما مشکل خاصی که ندارید؟

نه عزیزم

فقط کمی عفونت🙄

انشاءالله عزیزم منم این ماه لتروزول خورده بودم امیدوارم تو مامان شده باشی🥰

بعید میدونم فولیم روز13پریودی 16و15تخمدوت چپ بود راستمم13/12/11

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
انشالله ماه بعد من عقب انداختم ولی منم این ماه حامله نیستم انشالله هم منتظرت این ماه ماه آخر انتظارش ...

خدا خودش به هممون رحم کنه

غصه ی دل خودمو ندارم شوهرم خییییلی غصه میخوره 😭

نه عزیزم فقط کمی عفونت🙄

هنوز وقتش نشده مامان بشیم ،انشاالله خدا به زودی ما رو هم میبینه ، منم دو ماهه اقدامم ،این ماه خدا خدا میکردم پریود نشم ، تو این دو ماه پری هامم دردناکتر شدن نمیدونم چرا!!!

من اگ ی روزببینم بی بی چکم مثبت شده فک کنم ازخوشحالی سکته کنم.اسی جان ایشاا...دامنت سبزبشه گلم😍

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
بعید میدونم فولیم روز13پریودی 16و15تخمدوت چپ بود راستمم13/12/11

دورت چند روزست؟

من کلا یه فولیکول داشتم روز ۱۱ با سایز ۱۷ که روز تخمک گذاریم سایزش میشد ۲۱😐

خدا خودش به هممون رحم کنه غصه ی دل خودمو ندارم شوهرم خییییلی غصه میخوره 😭

داخل همه چیز حکمتی هست ک ما نمیدونیم فقط بهش پافشاری میکنیم شاید کلیشه ایی باشه ولی واقعا درست