2777
2789
عنوان

خانما کهیر مزمن از علایم لوپوسه؟ خواهش میکنم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.من لوپوس دارم.قرمزیه گونه ها از علائم اصلیشه.شما حتما و سریعا برین آزمایشتونو انجام بدین.چون اگ ...

شما الان چطورین؟ دارو چی استفاده میکنین

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
آره دکترگفت مال داروهاس. قرص هیدروکسی کلروکین میخورم.شماهیچ دارویی استفاده نمیکنی؟

منم قبل بارداریام دکتر هیدروکسی داده بود.باردار شدم دیگه نخوردم تا الان.بعدشم ک دیگه دکتر نرفتم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
آره دکترگفت مال داروهاس. قرص هیدروکسی کلروکین میخورم.شماهیچ دارویی استفاده نمیکنی؟

راستی به نظرتون ماها میتونیم کارای زیبایی انجام بدیم؟مثل بوتاکس و تزریق ژل لب و تتو و...؟

راستی به نظرتون ماها میتونیم کارای زیبایی انجام بدیم؟مثل بوتاکس و تزریق ژل لب و تتو و...؟

نمیدونم عزیزم ولی من برا میکرو ابروهام چندجا دیدم ک گفته بود بهتره انجام ندی ولی چون ابروای کم پشتی دارم انجام دادم و مشکلی پیش نیومد

منم قبل بارداریام دکتر هیدروکسی داده بود.باردار شدم دیگه نخوردم تا الان.بعدشم ک دیگه دکتر نرفتم

من میترسم دکتر نرم همش میترسم ک ممکنه حالم بدتر بشه.

الهی سلامتی دخترای نازت. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

نمیدونم عزیزم ولی من برا میکرو ابروهام چندجا دیدم ک گفته بود بهتره انجام ندی ولی چون ابروای کم پشتی ...

منم ابرو میکرو کردم.دفعه اول خوب بود.دفعه دوم درد شدید داشت و خونریزی.ژل لب اینا فک کنم نمیشه

منم ابرو میکرو کردم.دفعه اول خوب بود.دفعه دوم درد شدید داشت و خونریزی.ژل لب اینا فک کنم نمیشه

اونارو انجام ندادم. خوب تحقیق کن یهو نری انجام بدی بدباشه

سلام استارتر عزیزمیشه بگین تشخیص دکتر چی بود و جواب آزمایشتون چی شد ؟تشخیص لوپوس بود ؟

سلام عزیزم.

مربوط ب سالها پیشه و حقیقتا دیگه پیگیری نکردم چون باردار شدم.دکتر گف مشکوکی جواب قطعی ب من ندادن.ولی چیزی ک مشخصه دچار بیماری خودایمنی هستم ولی اینکه چه نوعی نمیدونم.

سلام عزیزم.مربوط ب سالها پیشه و حقیقتا دیگه پیگیری نکردم چون باردار شدم.دکتر گف مشکوکی جواب قطعی ب م ...

ممنون عزیزم

ان شاالله  سلامت باشین

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …