2777
2789
اره من ظهر قهر کردم رفتم خونه بابام الان برگشتم درو برام باز نمیکنه دخترم ۸ ماهشه اونو گرفت ازم خودم ...

وااای خیر نبینه مواظب باش کلیه هات یخ نکنه پاشو پاشو یه فکری بکن ...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نه ولی دیشب یکی باشوهرش قهر کرده بود تو ماشین داشت یخ میزد 😁

پس نتیجه میگیریم قهر چیز خوبی نیست بچه ها😅😅

بدبخت اونیه که وقتی بهش محبت میکنی،فکر میکنه بهش محتاجی...
اره من ظهر قهر کردم رفتم خونه بابام الان برگشتم درو برام باز نمیکنه دخترم ۸ ماهشه اونو گرفت ازم خودم ...

دستتو بزار رو زنگ بر ندار مطمینی خونس

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

اره یبار با شوهرم قهر بودیم نگو همون روز عموش فوت شده خواهرشوهرم پیامک ساده برام داد که فلانی مرده فقط اسم کوچیکشو نوشت نه عمویی نه چیزی

مام یه سوژه به همون اسم داشتیم فکر کردم اونو میگه به شوهرم نگفتم فرداش رفتیم خونه پدرشوهرم دیدیم عزادارن و فلان شوهرم گف چرا به ما خبر ندادین گفتن به شیوا پیام دادیم هیچی دیگه دردسرش تقدیم من شد😂😂

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

آی پاشو بهش بگو باز نکنی میرم خونه همسایه. کلیه درد که شوخی نیست اونم تو این سرما یا بگو حداقل بهت یه پتو بده. فکر کنم یادش رفته مریضی. 

یه بارمن به شدت باشوهرم قهربودم خیلی دلم شکسته بود،توهمون روزاعروسی دوستمم بوداخرنتونستم برم دیگه کارتوهم پاره کردم انداختم دور،ولی بعدش خیلی ناراحت بودم که عروسی دوستم نرفتم

منم یبار بخاطره مسخره ترین چرت ترین چیز قهر کردم ک ب ی دعوایه بزرگ تبدیل شد اخرش با دخالته دیگران فکرشو بکنین داداشم میگف تقصیره توئه من جایه شوهرت بودم طلاقت میدادم 😢😢😢😢😢رفتاره بچگانه احمقانمو الان دیگ ندارم😅

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤

من قهر زیاد میکنم ولی بهیچ وجه از خونه نمیرم. حتی اگه یکی هم در اون لحظه بیاد خونمون انقدر با شوهرم خوبم که خودش فکر میکنه آشتی ام اما بعد رفتم مهمون به قهرم ادامه میدم. کلا نمیزارم قهرم دردسر ساز بشه و پای اطرافیان بیاد وسط 

آی پاشو بهش بگو باز نکنی میرم خونه همسایه. کلیه درد که شوخی نیست اونم تو این سرما یا بگو حداقل بهت ی ...

واسش مهم نیست الان طبقه پایین بودم خونه همسایه نگفتم که دعوا داریم یکم نشستم گرممون شه گفتم خب بچه رو ببر تو سردش میشه رحم نداره بچه ی طلاقه همین میشه