2777
2789
عنوان

جواب شاهین صمد پور به سیروان خسروی

2770 بازدید | 46 پست

اول که محراب قاسم خانی علیه سیروان حرف زد خیلی جدی نگرفتم ولش شاهین صمدپور رو به شدت قبول دارم از معدود فعالایی که همیشه به مردم کمک کرده و همین الان هم داخل سیستان بلوچستان هست

دنیا رو به کامتون تلخ نکنید شاد باشید😍😍

دده چشم ندارم بخونم خودت خلاصش کن مگه سیروان چی کا کرده بوده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دده چشم ندارم بخونم خودت خلاصش کن مگه سیروان چی کا کرده بوده

نوشته بود من حزب باد نیستم و به بقیه هنرمند ها گفت همتون آفتاب پرستید

دنیا رو به کامتون تلخ نکنید شاد باشید😍😍

از اولم مطمئن بودم حرفاي مهراب بي اساس نيست و درسته

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اینجا منظورش از اون خواننده سیروانه من نفهمیدم جدی

اره سيروان پست گذاشته بود ب سلبريتيايي ك تو حركت هاي انتخاباتي و اينا بودن توهين كرد و گفت افتاب پرستين و برا ديده شدن خودتون اينكارو ميكنين 

مهراب قاسمخاني عير مستقيم جوابشو داد 

بعد سيروان تو پست بعدي مستقيم اسم مهراب اورد بهش توپيد ك انصافا مهراب اينو با خاك يكي كرد🤣🤣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

عجب ادمیه این سیروان خسروی!!!

بنظرم شاهین صمد پور واقعا دغدغه مردم رو داره بخاطر همین به حرفاش اعتماد دارم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

اینها همه دعوا های ساختگی است ، برای معروف و محبوب شدن

ابوالقاسم کریمی(فرزندزمین):شاعر،ترانه سرا,نویسنده+مشاوره رایگان درخصوص بیمه عمر/کارشناس فروش و مشاور مالی شرکت بزرگ بیمه پارسیان