2777
2789
عنوان

یعنی هنوز امیدی هست دوستان؟؟؟

176 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

بعد از اقدام مطمئن بودم که باردارم ولی سه روز مونده بود به تاریخ پریودم لکه قهوه ای اونم هنگام تمیز کردن واژن خیلی کمرنگ روی دستمال افتاد  همینطور سرپا بودم به اندازه 8ساعت مسافر بودم تا رسیدم خونه دیدم همش خون آبه قهوه ای و طوسی و کمی خون و تا دیروز که موعود پریودم بود ناخداگاه خونریزی شدید اومد سراغم البته همش لکه لکه سیاه و خون آبه قهوه ای و رنگ خون هم قرمز روشن و امروز صبح یهویی قطع شد.

حالت تهوع و سرگیجه و دلدرد و کمردرد وحشتناک دارم زیر شکمم داره آاتیش میگیره

پریروز بیمارستان هم رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود.

راستش خیلی میترسم یه وقت خارج از رحم نباشه الان 18 روز از اقدامم میگذره تو این 18روز فقط 5شب'هست که نزدیکی نداریم هر شب داشتیم بخاطر نی نی

خداوندا سپاسگذارم .      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خدایی نکرده خارج از رحم هم بود آزمایش نشون میداد عزیزم

ولي اي كاش باردار بودم هنوز اميدوارم با اينكه خونريزي شديد داشتم. خدا بزرگه 

خداوندا سپاسگذارم .      
ولي اي كاش باردار بودم هنوز اميدوارم با اينكه خونريزي شديد داشتم. خدا بزرگه 

انشاالله باردار باشی عزیزم

واسه منم دعا کن

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
رژیم رعایت کردی برای پسر شدن؟؟؟؟؟؟ من بچه دوممه  ولی الان دست وپا شکسته رژیم گرفتم ولی همه چی ه ...

حقيقت نه گفتيم هر چي خدا بخواد ولي كلا پسر رو خيلي دوست  داريم. زياد اكتفا به رژيم نكرديم.ولي باور ميكني امروز بازم رفتم دكتر زنان يعني هنوز قبول نكردم. آخه سوزش شكم و دل درد زياد دارم و كمردرد.

وقتي به صورت سجده ميرم يكم فشار به پايين شكمم مياد دلدرد بدي ميگيرم. يعني هنوز اميدوارم و دكتر هم اميدوارم كرد.

خداوندا سپاسگذارم .