2777
2789
عنوان

مامانای که بچه پیش دبستانی ،یادبستانی دارن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی که من امسال دارم تا میتونی باهاش نوشتن الفبا کار کن نگو چه حرفیه فقط نوشتن یاد بگیره ،اعداد هم همینطور واینکه معلم بچه ام میگه باید بچه ها قبل اومدن به مدرسه یاد بگیرن که اول چیزی چه کلمه ای مثل بازی که یه چیزی بگو اولش با ب شروع بشه و اینکه میتونی کتاب هوش بگیری باهاش کار کنی 

اینایی که گفتم الان زود انجام بدی قبل اول دبستان یاد بگیره کافیه

خدایا چنان کن سرانجام کار   /    تو خشنود باشی و ما رستگار 🤲🤲🤲🤲
خودت دوخسته نکن توی مهد همچی یادمیدن من برای دخترم رنگ ها شمارش وانگلیسی رنگ وشمارش الفبا وشمارش عدا ...

سعی میکنم فقط بااین فضاآشناش کنم وگرنه اجباری نیس بایدهمه رویادبگیره دل زدش نمیکنم ممنون

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
سعی میکنم فقط بااین فضاآشناش کنم وگرنه اجباری نیس بایدهمه رویادبگیره دل زدش نمیکنم ممنون

ببین بچه رو نزار جلوت مثلا 

بهش  بگی  این سبک هست اون سنگین 

تو خونه  وقتی  بازی می کنی این مفاهیم یادش بده 

بلند و کوتاه 

دراز  ....

پهن و نازک 

تیز  و زبر 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
مشکلی که من امسال دارم تا میتونی باهاش نوشتن الفبا کار کن نگو چه حرفیه فقط نوشتن یاد بگیره ،اعداد هم ...

ارع این خوبه هنوز که بچم چهارابتدای رومیخونه معلمش اول کلمه رومیگه مثلا ب میگه ازدرس پیداکنین خیلی هم دوست دارن این مدل املا رو

از کتاب فروشی کتابهای مخصوص پیش دبستانی بگیر باهاش کار کند نمونه رو برات میزارم. اینا مال پسر منه. ا ...

سال دیگه میره پیش عزیزم،نمیخوام نفرستمش،،،فقط میخوام یکم االان که نمیره فعلابااین فضاهاآشناش کنم 

ولی کتاب بایدبگیرم بخصوص رنگ آمیزی

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
سعی میکنم بهش گیرندم که زده نشه آره راست میگی اونجوریم فکرمیکنم

امروز تو يه تاپيك ديگه ام به يه خانم ديگه ام گفتم 

بچه ها ياد ميگيرن درسو 

شده يه ادم ٢٠ ساله چون كلاس اول خوب درس نخونده نتونه بخونه و بنويسه؟ 

روحيه اين بچه ها با ما فرق داره 

ما حيف شديم كه عمرمون همش صرف درس شد 

بذارين بچگيشونو كنند 

فقط سال اخر مهمه كه كنكور دارن 

اميدوارم همه بچه ها عاقبت به خير بشن ❤️

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

شماره آتش نشانی اورژانس پلیس با آشنایی با شغلاشون،،،اموزش خواندن و نوشتن اعداد تاده وحروف الفبا دست راست وچپ،،فصل ها واسم ماه ها،،،علامت استاندارد آشنایی با حیوانات مثل شتر وزرافه