2777
2789
عنوان

مامانای که بچه پیش دبستانی ،یادبستانی دارن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 72 پست
پس همه چی میتونی یادش بدی جز نوشتن  الفبا.البته مربی پسر من صدای الفبا رو یادشون میده فقط در حد ...

الان منم تاالف وب بهش یاددادم میتونه بابا وآب بنویسه وتشخیص بده حتی براش کتاب داستان میارم میگم هرجاآب وبابادیدی دورش خط بکش خودت بخون اون کلمه هارو،وبلده یادگرفته

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد  یک تا نه  هر ماه  فقط  یک عدد 

اونم  شمارش نشون میدیم 

مثلا 

دو    در دست مون دوتا انگشت هست 

مثلا  دوتا دوست هستیم  

این حوری 

نوشتار اعداد  نمیگیم  تا بعد  عید  اما  شمارش 

یاد می دیم 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
پنج سالشه هنوز این چیزارو بهش یاد ندادین؟؟

بعضی چیزاروبلده شمارش،رنگ،شعر،تشخیص اشکال مثلث مربع،دایره،حتی آب وبابایادگرفته ولی میخوام بیشتریادبگیر

میفرستم عزیزم سال دیگه میره میخوام یکم زودتریادش بدم که بااین فضاآماده باشه...وگرنه سال دیگه بایدبره ...

خوب ازمن میشنوی بعدعیدازاردیبهشت تاشهریوربفرستش مهدسه روزدرهفته روزی دوساعت 

وخدایی که بشدت کافیست
حروف بهشون یاد ندین   اون  موقع به وقتش تو کلاس   درس براش یک نواخت  میشه

حرفتوقبول دارم،ولی بعضی هامیگن یادبدین بزارازبچه های دیگه عقب نمونه واقعادودل شدم:(

بعضی چیزاروبلده شمارش،رنگ،شعر،تشخیص اشکال مثلث مربع،دایره،حتی آب وبابایادگرفته ولی میخوام بیشتریادبگ ...

درضمن اصلانبایدنوشتن رویادبگیره پیشیم ک اینویادمیده قانونی نیس 

نوشتن الفبافقط کلاس اول 

توپیش میتونی فقط چشمی یادبگیره همین 

وخدایی که بشدت کافیست
بعضی چیزاروبلده شمارش،رنگ،شعر،تشخیص اسکال مثلث مربع،دایره،حتی آب وبابایادگرفته ولی میخوام بیشتریادبگ ...

آفرین خوبه منم پسرم یه ماه دیگه پنج سالش میشه میخوام بزارم پیش که وقتی میره مدرسه اذیت نشه وجفتمون به دوری هم عادت کنیم ترسش ازبین بره 

برو‌تو‌گروه خاله لیلا عضو بشو‌ تو‌گوگل بزن پیداش میکنه تو مهد نقاشی ... مناسبت های هر روز هم شعر داره هم‌نقاشی هم‌کاردستی .. رنگ آمیزی با پاستل و گواش ... تو گوگل بزنی یا تو اینستاگرام مربی های مهد عضو‌بشو همرو‌برات میزارن عالیه

فقط اون نو اموز  بهتره که مادرش   براش کتاب زیاد بخونه  

مثلا بهش بگو  برو دوتا  بشقاب بیا

یا مثلا 

بشقاب  برا سفره بزار  چهار تا  این جور 

در حد تفهیم یاد  بده 

از یخچال چهار پرتقال بزار تو ظرف با دوتا سیب  این جوری  بهش یاد بده

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549